SINE MOJ... Emotivno obraćanje Novaka Đokovića, Stefanu uputio reči koje su mnoge dirnule

17:59 | 14-07-2024

Tenis 0

Novak ponovo stao u finalu

Novak

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković drugu godinu zaredom izgubio je finale Vimbldona

Novaka je u finalu ponovo, baš kao i prošle godine pobedio Karlos Alkaraz sa 3:0. Po setovima je bilo 6:2, 6:2, 7:6 (4), posle dva i po sata igre.

Posle meča Novak je bio prilično emotivan.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-  Bio je veoma zagrejan danas. Nije ovo rezultat koji sam želeo. Posebno u prva dva seta. Nivo tenisa nije bio na nivou sa moje strane. Karlos je igrao dobro, kompletno. Imao je sve. Spasao sam tri meč lopte, ali nije bilo suđenjo. Potpuno zasluženo je pobedio. Velike čestitke za fantastičan tenis, počeo je Novak, pa dodao: 

- Čestitke i njegovom timu. Radite sjajan posao. Deluje kao individalna predstava na terenu, ali tu je cela ekipa. Ima samo 21 godinu, nastavite tako, neverovatan je. 

Novak AP Photo/Alberto Pezzali
 

 

Govorio je i o operaciji, ali i činjenici da igra 10. finale. 

- Da. Moram da budem veoma ponosan. Malo sam i razočaran trenutno. Sada kada pričamo, ali kada vratim poslednjih nekoliko nedelja. Kroz šta sam sve prošao sa svojim timom i porodicom. Moram da kažem da sam zadovoljan. Bio mi je dečački san da igram ovde. Podsećam se povremeno kako je nestvaran osećaj biti ovde, iako sam igrao mnogo mečeva. Borio se za trofej 10 puta. Svaki put mi je kao prvi put kada izađem na teren. Dete sam koje živi svoje dečačke snove, hvala svima na tome. 

Obratio se emotivnom porukom svojoj porodici timu. 

- Supruzi poručujem da je volim. Hvala na podršci, što si tu uz mene. Mojoj divnoj deci Tari i Stefanu hvala što mi donose osmeh na lice svakog dana. Svaki put kada ih pogledam rasplačem se na ceremoniji. Zahvalan sam što sam otac ovih anđela koji sve više i više vole tenis. Ne znam imam li smelosti da nastavim sa trenerskom karijerom, ima mnogo lepih stvari kojima možeš da se baviš, ali ako želiš, biću tu za tebe. Hvala trenerima, fizioterapeutu menadžeru što ste sa mnom i u dobru i zlu. Jedini znate šta smo prošli proteklih 20 godina. Hajde da nastavimo dalje, poručio je Novak Đoković. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading