IZAŠLA NOVA ATP LISTA Evo na kom je mestu Novak Đoković

12:40 | 12-08-2024

Tenis 0

Ponedeljak je dan za brojanje bodova.

app

Srpski teniser Novak Đoković zadržao je drugo mesto na najnovijoj ATP listi, koja je objavljena danas, dok je i dalje prvi Italijan Janik Siner.

Italijan na prvom mestu ATP liste ima 8.770 bodova, dok je Đoković drugi sa 8.460. Siner je izgubio 800 bodova u odnosu na prošlonedeljnu listu, pošto nije uspeo da odbrani titulu na Mastersu u Montrealu.

PLAKAO ZBOG ĐOKOVIĆA, A NIJE ZBOG ROĐENJA SVOJE DECE Neverovatna izjava čuvenog Amerikanca o Novaku: Bio sam na kauču i...

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Alkaraz je i dalje treći teniser sveta sa 7.950 poena, a potom slede Nemac Aleksander Zverev i Danil Medvedev iz Rusije.

Ruski teniser Andrej Rubljov je napredovao za dva mesta i trenutno je šesti igrač sveta, dok je Poljak Hubert Hurkač pao na sedmu poziciju. U TOP 10 najboljih tenisera sveta nalaze se još Norvežanin Kasper Rud, Bugarin Grigor Dimitrov i Australijanac Aleks de Minor.

Što se tiče ostalih srpskih tenisera, Miomir Kecmanović i Dušan Lajović su nazadovali za po jednu poziciju. Kecmanović je 51. teniser sveta sa 940 bodova, dok je Lajović 54. igrač na ATP listi sa 926 poena.

Laslo Đere je napredovao za dve pozicije i sada je na 106. mestu sa 541 bodom, dok je Hamad Međedović 139. igrač sveta sa 424 poena.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading