NOVAK ĆE TEK SADA BITI OPASAN Moćne reči slavnog tenisera pred US Open

16:42 | 15-08-2024

Tenis 0

Đoković više ne oseća nikakav pritisak

nole

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković osvjajanjem olimpijskog zlata u Parizu, prešao je igricu. I dok su jedni mišljenja da će ovo uticati na njegovu motivaciju, legendarni britanski teniser Tim Henman veruje da će Novak tek sada biti opasan, pošto može da igra rasterećeno.

- Po tome kako on radi, ne mislim da će on reći sebi, uzeo sam zlato i to je to. I dalje ima ogromnu strast prema igri. Voli to što radi i sve to može da krene u drugom pravcu. Osvajanje zlata na Igrama može da ga oslobodi. Mi možemo da pomislimo da je štiklirao sva moguća polja na listi ciljeva i da sad igra samo za nagrade. On može da izađe na teren bez pritiska i pokuša da osvoji još jedan US Open. To može da bude opasno za sve ostale jer će igrati slobodno i dok je još zdrav i spreman ima u sebi snage za bar još nekoliko titula - rekao je Henman.

Pobeda nad Karlosom Alkarazom u finalu olimpijskog turnira prema mišljenju Henmana je jedno od Novakovih najvećih dostignuća.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Videti to šta je Novak uradio u Parizu, to je neverovatno. Posebno to šta je uradio u tom finalu sa Alkarasom. Bilo je to jedno od njegovih najboljih izdanja u karijeri. Pritisaka je nešto što namećete sami sebi, a Novak je mnogo pričao o tome koliko mu to zlato znači, a čak i po njegovim zadivljujućim standardima, sa 37 godina to mu je bila poslednja šansa. Pobediti Alkarasa, koji je osvojio Rolan Garos i Vimbldon bilo je nešto apsolutno fenomenalno - zaključio je Britanac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

Komentari(0)

Loading