SKANDAL BEZ PRESEDANA POTRESAO TENIS Ovo je najkontroverzniji poen u istoriji belog sporta: Brutalna greška sudije i to na meč loptu! (VIDEO)

08:16 | 17-08-2024

Tenis 0

Situacija kakvu nemamo prilike često da vidimo!

Džek Drejper

Kanadski teniser, Feliks Ože - Alijasim, izgubio je u trećem kolu Mastersa u Sinsinatiju od Džeka Drejpera, a meč je obeležio poen koji je možda i najkontroverzniji u istoriji tenisa. 

Džek je imao drugu meč loptu u trećem setu pri rezultatu 5:4, a servirao je Kanađanin. Britanac je pokušao da završi poen volejom. Ali, udario je lopticu u tlo pre nego što se ona odbila nazad na njegov reket i potom prešla mrežu, a to je onda rezultiralo i dvostrukim odbijanjem, što automatski znači da poen za Alijasima, ali sudija nije mislio tako i dodelio je poen Drejperu, kome je tako pripao i čitav meč! 

KADA TO JA URADIM, ONDA IMAM MENTALNE PROBLEME Zbog ovoga Novak trpi strašne kritike, a Alkaraza sramotno brane

U jednom momentu, on je molio Alensvorta da promeni odluku nakon poena. Nadležni za turnir je potom izašao na teren, ali je stao na stranu sudije.

Iako instant repriza nije bila dozvoljena, može se koristiti za pregled takvih odluka na US Openu.

Na društvenim mrežama brzo se pojavio video ovog poteza, kao i svega što se dešavalo, a navijači su u komentrima napisali da je ovo jedan od najkontroverznijih poena u istoriji tenisa.

Pogledajte i procenite sami:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading