SINER U TOTALNOM ŠOKU Voditeljka mu postavila pitanje o dopingu, on nije znao šta ga je snašlo

06:57 | 26-08-2024

Tenis 0

Janik Siner nije mogao da veruje šta se dešava... Voditeljka ga je pitala da li je oslobođen zato što je bogat

epa

Kada je iste argumente voditeljka ESPN-a iznela Janiku Sineru, italijanski teniser se pobunio i insitirao na tome da svi imaju jednake šanse poput njega i da nisu finansije glavni razlog njegovog "oslobođenja".

- Ali, to je i do pozicije u kojoj se nalazite. Naravno, zbog toga gde sam ja trenutno imam i mogućnost da imam kvalifikovane stručnjake. Ali, stvari će ići tokom kojim krenu. Imao sam prilike da imam kvalifikovane ljude, ali opet sam bio tretiran kao svi ostali. Razlog zbog kog sam nastavio da igram sam već odavno objasnio, kada smo shvatili kako je ušlo u moje telo i od čega, saopštili smo brzo, tako da kada se sve uzme u obzir - sve je bilo isto kao i kod ostalih tenisera. Nije to bio lak period za mene - kazao je Janik Siner za "ESPN".

Nastavio je u istom ritmu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Nemam šta da dodam, bilo je teško vreme za mene, puno strepnji, srećan sam što se završilo i pao mi je kamen sa srca. Nadam se da niko od tenisera neće prolaziti kroz ovo. Nadam se da će ljudi i shvatiti zašto su mi dali da nastavim da igram, sve sam objasnio kako je bilo i kako je trebalo da bude. Nadam se da svi mogu da razumeju - zaključio je on.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading