KECMANOVIĆ ISPUSTIO OSVAJAČA OLIMPIJSKE MEDALJE Miša u još jednom maratonu propustio dve meč lopte i ispao sa US Opena

03:07 | 29-08-2024

Tenis 0

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo US Opena

Siner i Kecmanović

Kecmanovića je u drugoj rundi pobedio Lorenco Muzeti sa 3:2 Po setovima je bilo 3:6, 6:4, 6:4, 2:6, 7:5 za osvajača bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

Na 5:4 u petom setu je Kecmanović imao dve meč lopte – na prvoj je Muzeti hrabro pogodio drugi servis i odigrao sjajnu bekhend paralelu, a na drugoj je odservirao as.

Na 5:5 je Kecmanović, uprkos tome što se vidno fizički mučio, imao čak četiri gem lopte, na četvrtoj praktično dobijen poen, ali je posle toga dva forhenda poslao u aut. U narednom gemu je Muzeti bez izgubljenog poena osvojio gem i došao do pobede.

Muzeti je loše počeo meč, uz dve duple greške je poklonio rani brejk Kecmanoviću, koji je prednost čuvao bez većih problema, da bi na kraju novim brejkom došao do vođstva u setovima.

Ipak, naredna dva seta Italijan dobija sa po 6:4.

Poveo je u četvrtom setu Miomir sa 2:0, onda na 2:2 spasavao brejk loptu, bio je to period odlične igre obojice, a onda je Kecmanović dodao gas i impresivnom igrom izborio peti set.

U petom setu je Kecmanović nadoknadio brejk zaostatka, jedno vreme igrao kao u transu, na 3:2 propustio 15-40, a onda je usledio već iopisani finiš.

Komentari(0)

Loading