SRAMAN UDAR NA NOVAKA Grend slem šampion žestoko isprovocirao Đokovića

14:05 | 10-09-2024

Tenis 0

Ne prestaje sa provokacijama

Novak Đoković

Bivši italijanski teniser Adrijano Panata na sve načine pokušava da dospe u centar pažnje.

On je nakon ovogodišnjeg Vimbldona rekao da Novak Đoković više nikada neće pobediti Janika Sinera i Karlosa Alkaraza (pobedio je Španca nedugo zatim u finalu Olimpijskih igara), a sada je iskoristio priliku da pecne srpskog tenisera.

U najnovijem izdanju podkasta La Telefoneta, Panata je opet poručio da Novak ne može da dobije Sinera i uporedio je osvajača US Opena sa Majkom Tajsonom. Ukratko, on smatra da Siner i Tajson dele sličan mentalni sklop u pristupu svojim sportovima, zbog čega su obojica poznati po svojoj odlučnosti i agresivnom stilu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Siner je jedini igrač koji izlazi na teren i ne čeka. Sećam se Tajsona u prvim mečevima, kada je dolazio i udarao dok protivnik ne padne na patos. Siner ima tajmentalni sklop: igra, može čak i da promaši nekoliko lopti, ali igra meč, nikada ne čeka.

Panata veruje da je Karlos Alkaraz jedini igrač koji može da pobedi Sinera, ali samo kada je u punoj formi.

- To je velika razlika između njega i drugih, to je ono što Alkaraz radi kada je u formi, i zapravo je jedini koji može da ga pobedi. Ne mislim da to može Đoković, možda u dva seta od tri, ali ne u tri od pet. Siner nikada ne opada, nikada ne pravi glupe greške.

Panata ima 74 godina, osvojio je 10 titula u karijeri, a najveći uspeh mu je osvajanje Rolan Garosa 1976. godine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading