DRAMA KOD ENGLEZA PRED SRBIJU Poraz kao šamar: Morate da "davite" takve ekipe

11:24 | 10-06-2024

EP2024 0

Englezi su u problemu pred meč protiv Srbije na Evropskom prvenstvu

Engleska
AP Photo/Kin Cheung

Poraz od Islanda zaboleo je Harija Kejna i drugove...

- Ovakvi porazi mogu da budu poziv na buđenje za sve nas. Moramo da shvatimo da neće biti lako kao što ljudi misle. Imamo mnogo posla da odradimo, nekad je potrebno da se razbudiš. Mnogo je elemenata koje moramo da popravimo, naročito u presingu. Utakmice u grupnoj fazi biće slične kao ova protiv Islanda. Moraćemo da se branimo kvalitetno, naročito od dugih lopti. U napadu treba da budemo strpljivi - rekao je Kejn, a preneli su ostrvski mediji.

Nastavio je u istom ritmu.

- Bili smo ispod svog nivoa posebno bez lopte i to je ono što moramo da analiziramo i pogledamo opet snimke. Imali smo momente kada smo igrali dobar i lep fudbal, stvarali šanse. Ali protiv ovog tipa reprezentacija morate da budete precizniji.

Nagovestio je i šta bi moglo da sačeka Srbiju na startu Evra.

- Verovatno nije bilo ni dovoljno želje u duelima, na drugim loptama i osvajanju tih lopti. A sve je to važan faktor kad igrate protiv ovakvih ekipa, da održite pritisak i da ih ‘udavite’. Mi to nismo radili dobro - objasnio je Hari Kejn.

Engleska prvi meč na Evru igra protiv Srbije 16. juna u Gelzenkirhenu, a „orlovi“ su u poslednjem meču pred turnir pobedili Švedsku sa 3:0.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading