ALO! TIKET DANA Juče smo sve pogodili, a zbog Srbije se nadamo da ćemo i danas biti precizni

10:48 | 16-06-2024

EP2024 0

Evo šta je sve u ponudi.

epa

U nedelju se nastavlja Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, a, kao i u subotu, bićemo u prilici da gledamo tri utakmice u periodu od 15 časova do oko 23 časa.

ALO! TIKET EVROPSKO PRVENSTVO Domaćin otvara šampionat sa Škotima: "Panceri" utišavaju škotske gajde u Minhenu na startu EP-a

Prvo će na teren Poljska i Holandija. Potom, od 18 sati, igraće se utakmica C grupe između Slovenije i Danske, dok će u poslednjem terminu odigrati Srbija protiv Engleske.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ukoliko ste raspoloženi da okušate sreću, kladionica "SoccerBet" nudi najbolje kvote za spomenute mečeve, a mi vam donosimo predloge šta da odigrate i kakav tiket da sastavite. U subotu smo bili veoma uspešni, pošto smo pogodili sva tri para na Evropskom prvenstvu.

POLJSKA - HOLANDIJA (15.00)

Holanđani, iako oslabljeni, važe za izrazite favorite u ovom meču, pogotovo što Poljska ne može da računa na svog najboljeg strelca, Roberta Levandovskog. 

Igra: 2-2. Kvota: 2.38.

SLOVENIJA - DANSKA (18.00)

Kao i u prvom meču u nedelju, Danska ne bi trebalo da ima previše problema sa Slovenijom. Prosto, individualno poseduje veći kvalitet i bilo bi veliko iznenađenje da ne odnese pobedu.

Igra: 2-2. Kvota: 2.70

ENGLESKA - SRBIJA (21.00)

Srbija će imati izuzetno težak posao protiv Engleske koja je glavni favorit za osvajanje titule na Evropskom prvenstvu. Verujući u naše momke, nadamo se iznenađenju i bar nerešenom rezultatu.

Igra: 0-2. Kvota: 1.90

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading