POLJUBAC ZA ŠAMPIONE Sjatile se lepotice, slave titulu

06:00 | 16-07-2024

EP2024 0

Aliće sočno odala priznanje kapitenu Morati, tu su i Klaudija, Sara, Laura...

Alvaro Morata i supruga Aliće

Da li i kod Španaca važi ona da „iza svakog uspešnog muškarca stoji žena“? Izgleda, jer šampioni Evrope su slavu osvojenu trijumfom na Englezima (2:1) najpre podelili s izabranicama srca.

Fudbaleri Španije EPA/GEORGI LICOVSKI
 

Supruge, verenice, devojke, partnerke asova „crvene furije“ sjatile su se na terenu Olimpijskog stadiona i uveličale slavlje momaka koji su, čini se, usrećili ceo kontinent.

Lamim Jamal i Aleks Padilja AP/Thanassis Stavrakis
 

Jamal u zagrljaju Aleks

Lamin Jamal je proglašen za najboljeg mladog igrača EURO 2024, opravdano dabome, a posle finala je potvrdio glasine da ima curu. Pošto je napunio 17 godina, u subotu, španski mediji su brujali da je superklinac u vezi, navodeći da je njegovo srce osvojila studentkinja Aleks Padilja. I pogodili su, devojka iz Barselone je gledala finale uz Jamalove roditelje, a potom mu se pridružila u slavlju ispred šampionskog podijuma.

Sem Ostrva, jasno, gde se fudbal nije vratio kući, kako su bombastično najavljivali pred finalnu utakmicu EURO 2024. A njihove cice spremale se da slave, kao posle pobede u polufinalu protiv Holandije.

Alvaro Morata i supruga Aliće Profimedia
 

Trofej Anrija Delonea odlazi, dakle, na Pirineje, umesto u Britaniju, a prethodno je u Berlinu zaliven poljupcima. Čak i sočnim, kakav je Alvaro Morata dobio od Aliće Kampelo.

Bivša manekenka, danas vlasnica sopstvene modne marke, izvela je njihovo četvoro dece na teren da čestitaju tati. I ta 29-godišnja lepojka iz Italije umela je da podeli radost s kapitenom evropskih prvaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SARA BOTELLO (@sara_botello)

Vesele su bile i Klaudija, devojka Marka Kukurelje, Nemica Laura koja je u vezi s Danijem Olmom, zbog koga je i navijala protiv „pancera“ u četvrtfinalu, pogotovo Sara Boteljo, koja se obmotala oko supruga Ajmerika Laporta...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading