NEMICA IZDAJICA Španija slavi Olma, slavi i njegova devojka iz Berlina!

07:00 | 07-07-2024

EP2024 0

Da moj dečko sutra zaigra za Blau Vajs Papenburg, to bi bio moj omiljeni klub, kaže influenserka koju napadaju zemljaci

Laura Šmit

 

Španija je eliminisala Nemačku posle produžetaka golom Merina u 119. minutu, međutim, uloga junaka nacije pripala je Daniju Olmu - strelcu prvog gola i asistentu za drugi pogodak kojim je postavljeno konačnih 2:1.

Dani Olmo EPA/ANNA SZILAGYI
 

Vezista „crvene furije“ je, zapravo, spletom (ne)srećnih okolnosti dobio šansu u Štutgartu pred 54.000 gledalaca. Pošto je Kros već u 8. minutu povredio Pedrija, selektor „furije“ De la Fuente je uveo Olma, a on se odužio blistavom partijom za koju je od UEFA dobio nagradu MVP meča.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura abla (@lauraabla)

 

- Premoren sam, ali i ponosan jer smo se borili do kraja. Ovo je pobeda za Pedrija i za ceo tim. Presrećan sam, kakvu sjajnu ekipu imamo. Srce je uvek važnije od nogu - rekao je Olmo, koji je u grupi igrao protiv reprezentacije bliske zemlje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura abla (@lauraabla)

 

Dečko u zatvoru, propali brak

Šmitova je za minulu Novu godinu otkrila da je u vezi s Olmom, objavljujući na Instagramu video kako hodaju rame uz rame. Za tom internet zvezdom je, inače, burna prošlost. Roditelji su joj se razveli kad je bila mala, u 11. godini očuh je poginuo u saobraćajki, a kasnije je dobijala udarce i na ljubavnom planu. Jedna veza je pukla tako što joj je momak završio u zatvoru, a zatim joj je propao i brak. S Danijem joj dobro ide, zasad...

A njegovo srce je osvojila Nemica, koja je zbog njega preksinoć navijala - protiv Nemačke! Laura Šmit, s nadimkom Abla, zbog te naklonosti je izvređana na društvenim mrežama na kojima je veoma uticajna. Primera radi, na Tiktoku njene objave imaju blizu 25 miliona pregleda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura abla (@lauraabla)

 

„Pretpostavljam da sam sad navijač Španije“, objavila je nedavno 25-godišnja lepojka rođena u Berlinu i time izazvala burne reakcije zemljaka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura abla (@lauraabla)

 

Gnev Nemaca prema Olmovoj devojci razbuktao se posle poraza „pancera“ u četvrtfinalu EURO 2024.
„Izdajica“, „Idi u Španiju“, nizali su se ovakvi i slični komentari.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura abla (@lauraabla)

 

Abla se nije mnogo potresla...

„Imam pravo da odlučim za koga ću da navijam. Dani bi sutra mogao da zaigra za Blau Vajs Papenburg i to bi onda bio moj omiljeni klub“, odgovorila je devojka vezista Lajpciga.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading