DUARTE VERUJE U ZVEZDU Svi će osetiti moć Marakane

15:14 | 18-09-2024

Fudbal 0

Napadač crveno-belih optimista

Bruno Duarte

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Benfiku u prvom kolu Lige šampiona.

Napadač srpskog šampiona Bruno Duarte govorio je na konferenciji za medije o predstojećoj utakmici.

- Benfika uvek angažuje odlične igrače i zato će ovo biti još jedna dobra sezona za njih. To su odlični i izvrsni fudbaleri, uvek su bili jedna ekipa koja je imala kvalitetan tim i prirodno je da će biti ovo teška utakmica za nas. Igrao sam protiv njih prethodne sezone, na Lužu koji je sjajan stadion sa odličnom atmosferom. Ipak smo uspeli da pobedimo - rekao je Duarte.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

On je potom uporedio uslove u srpskom i portugalskom šampionatu.

- Razlika između liga u Portugalu i Srbiji, pored ekipa koje se takmiče, je nivo koji je tamo mnogo viši, igrača takođe, veći broj stadiona, atmosfera i to zaista puno pomaže. Nivo takmičenja je mnogo veći, takođe i Srbija ima odlične igrače, tako da u tom pogledu i nije neka razlika. Što se klubova tiče, Zvezda je ogroman klub isto koliko i Benfika. Imaju sjajnu istoriju, razlika je u investicijama i uslovima, ali najviše se pitaju fudbaleri. Mi pružamo maksimum i igramo na najvišem mogućem nivou. Razlika u pogledu na klubove nije toliko velika - dodao je fudbaler Crvene zvezde.

Duarte je istakao da navijače vidi kao dodatnu motivaciju za uspeh protiv portugalskog tima.

- Naši navijači nam dosta pomažu, oni nas podižu kada nam je to neophodno. Kada započne utakmica već osećamo dobru energiju i smatram da sve ekipe, koje dolaze osećaju taj ambijent koji je za nas sjajan. To moramo da iskoristimo kao dodatnu motivaciju - rekao je Duarte.

Fudbaler Crvene zvezde je naveo da ne razmišlja o svom učinku, već je dodao da je važna timska igra.

- Naravno, napadači žive od golova. Mi radimo dobar posao, odlično treniramo i siguran sam da ćemo ostvariti dobar rezultat. Njihovi napdači mi ne smetaju, u mojim mislima je samo da ćemo mi pobediti, nezavisno od toga da li ću ja postići gol. Daću od sebe maksimum, a ukoliko budem imao priliku, nadam se doprineti timu pogotkom - poručio je Duarte.

Meč između Crvene zvezde i Benfike je na programu u četvrtak od 18:45 na stadionu "Rajko Mitić".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading