ALEKSANDAR STANOJEVIĆ PODNEO OSTAVKU Nema kraja nemirima u Partizanu

13:46 | 24-09-2024

Fudbal 0

Posledica bruke u derbiju

Aleksandar Stanojević

Trener Partizana Aleksandar Stanojević podneo je ostavku na tu funkciju, saznaje Telegraf.

On se odlučio na ovakav potez samo dan nakon katastrofalnog poraza od Crvene zvezde rezultatom 4:0. On je svoju odluku saopštio čelnicima kluba i sportskog sektora, koji će danas raspravljati o ovoj temi.

Stanojević je ovog leta po treći put postao trener kluba iz Humske. Navijači su se nadali da bi mogao da bude njihov spasilac i da će se boriti za titulu. Međutim, na početku sezone se dešava potpuno suprotno.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Partizan je poražen u svim utakmicama u kvalifikacijama za sva tri evropska takmičenja i drugu godinu zaredom nije uspeo da se domogne grupne faze. Ništa bolja situacija nije ni u srpskom šampionatu gde je pre derbija zaostajao osam bodova za najvećim rivalom, a kulminacija svega je bio sinoćni debakl u Humskoj u prvom ovosezonskom "večitom derbiju".

Navijači Partizana su tokom utakmice skandirali Stanojeviću i terali ga da napusti klub, a po završetku meča su gađali svlačionicu i povredili trenera crno-belih, koji je potom na konferenciju za medije došao sa flasterom iznad oka.

Tokom dana je smenjen i direktor omladinske škole Vanja Radinović, sada je Stanojević podneo ostavku, tako da danas vladaju veliki nemiri u taboru crno-belih.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading