ZVEZDA JE KVALITETNIJA OD DINAMA Trener Monaka oprezan pred okršaj sa crveno-belima u Ligi šampiona

19:23 | 21-10-2024

Fudbal 0

MIslim da je Zvezda kvalitetnija, imaju nekoliko interesantnijih igrača kao što su Silas i mladi Maksimović, smatra Adi Hiter

Adi Hiter

Nakon dva kolo u Ligi šampiona, Crvena zvezda još uvek nije osvojila bod.

Izabranici Vladana Milojevića poraženi su od Benfike i Intera, a šansu da poprave utisak i "upišu" se na tabeli imaju već u utorak u Monte Karlu. Delegacija srpskog velikana doputovala je danas u Kneževinu. 

Sat vremena pre Vladana Milojevića na obaveznoj konferenciji za medije pojavio se strateg Monaka - Adi Hiter. Austrijanac je sa mnogo opreza pričao o Crvenoj zvezdi, a posebno je pohvalio tandem ofanzivaca Silas-Maksimović. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

STRAŠAN UDARAC ZA ZVEZDU Crveno-beli bez dva jako bitna igrača izlaze na megdan Monaku

- Teško je uporediti ovaj tim sa Dinamo Zagrebom, na primer. Mislim da su kvalitetniji. Imaju interesantne igrače kao što su Silas, koji je nekoliko sezona igrao za Štutgart ili mladi Maksimović, produkt njihove škole koji već igra na visokom nivou. Odigrali su veoma dobro prvo poluvreme protiv Intera, kao i meč sa Benfikom. Zaslužili su da pobede u toj utakmici, tako da ćemo morati da budemo oprezni. Dobar su tim i dolaze sa ambicijom da pobede kako bi ostali u trci za prolaz. U Ligi šampiona moramo da igramo na visokom nivou, čeka nas teška utakmica ali cilj je pobeda koja bi nam mnogo značila - rekao je Adi Hiter. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading