U DRUGOM POLUVREMENU JE SVE BILO JASNO Trener Monaka otkrio šta je razlog ubedljive pobede protiv Crvene zvezde

22:40 | 22-10-2024

Fudbal 0

Fudbaleri Crvene zvezde pretrpeli su ubedljiv poraz u susretu trećeg kola Lige šampiona protiv Monaka (5:1) i tako ostali bez bodova i nakon ove runde elitnog takmičenja

Adi Hiter

Dva gola Takumija Minamina i po pogodak Brila Emboloa, Magnesa Akliuša i Vilfrida Singa neutralisali su pogodak Šerifa Endiajea i domaćinu doneli sedmi bod.

Austrijski trener Adolf Hiter je govorio za TV Arena sport posle meča i istakao je da je bilo jasno stanje stvari u drugom poluvremenu.

- Da zadovoljan sam, veliki meč i rezultat. Zaslužili smo da pobedimo, mnogo šansi koje smo propustili posle 1:0. Zvezda je iskoristila našu grešku i vratila se, igral dobro i branila se dobro, mučili smo se malo, ali je u drugom poluvremenu bilo sve jasno.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

EMBOLO SE PRISETIO PORAZA OD SRBIJE Bio sam užasan na tom meču, Zvezda je težak protivnik (VIDEO)

Pohvalio je igru gostiju u prvom delu meča.

- Prvo poluvreme je bilo mnogo slabije, manjeg intenziteta za nas, Zvezda je igrala odlično. Zasluženo je izjednačila, ali u drugom poluvremenu smo zaigrali kako smo mi to očekviali i planirali.

Na kraju je objasnio odluku da ubaci Golovina na teren.

- To je bila promena koju sam želeo da uradim, promena koju sam hteo, on mora dobiti šansu. Uvek napravi veliku razliku u odnosu na sve protivnike, u ovoj utkamici je to uspeo da uradi. Nije imao sreće u neki msituacijama kada je šutirao, ali sam zadovoljan kako je odigrao - rekao je Adolf Hiter za TV Arena sport.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading