NEĆE OSVETU, ALI HOĆE POBEDU PROTIV ZVEZDE Trener Jang bojsa se raduje utakmici pred punom "Marakanom"

19:25 | 03-10-2023

Fudbal 0

Utakmica je od velike važnosti i za jedne i za druge

Trener Jang Bojsa

Tim Jang bojsa stigao je u Beograd i trenirao na Marakani, veče uoči meča Lige šampiona sa Crvenom zvezdom.

Trener Jang bojsa, Rafael Viki, izjavio je da zna plan igre za predstojeći duel:

- Imali smo puno utakmica sa malo pauze između. Izuzev Kastriota Imerija, nemamo druge povrede. Uvek smo igrali onako kako jesmo u poslednjih 15 meseci, i imam ideju kako bi trebalo da bude slučaj protiv Zvezde.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Klub iz Berna ima negativnu tradiciju u Beogradu. Šef struke nije bio upoznat sa tim i smatra da neće biti odlučujuće za susret u sredu uveče.

- Pogledao sam mečeve Zvezde u srpskom prvenstvu i protiv Mančester sitija. Poznat nam je protivnik, odličan tim i poštujemo crveno-bele. Sigurno je dobro što su pojedini igrači pre četiri godine bili na terenu stadiona „Rajko Mitić“ i znaju šta ih čeka. Želimo da dobro uđemo u meč i da pobedimo. U Ligi šampiona to nije jednostavno, ali ambicije se ne menjaju - rekao je Viki.

Fudbaleri Jang Bojs stigli u Beograd EPA-EFE/ANTHONY ANEX
 

 

Stav trenera Vikija je da za vatrenu podršku na tribinama, po čemu je poznata Marakana, ekipa ne može da se pripremi.

- Vrlo je bitno što će biti bučno i što će se slaviti svaki gol, ali mi moramo to preokrenuti u pozitivnu situaciju za nas. Kada pitate nekoga da li želi da igra pred tihom publikom ili pred 50.000 bučnih navijača, svi će odabrati drugo. Radujemo se velikom broju navijača, na nama je da upijemo tu energiju kako treba i odigramo po planu, sa puno hrabrosti i vere - rekao je glavni strateg Jang bojsa.

Izuzetno teških 90 minuta su pred gostujućim sastavom, prema rečima defanzivca Ulisesa Garsije.

- Svi se radujemo meču. Volimo posebnu atmosferu kada izađemo na teren. Pobednika će odlučiti detalji i biće vrlo uzbudljivo - najavio je švajcarski odbrambeni igrač sa korenima iz Zelenortskih Ostrva.

Utakmica drugog kola grupne faze Lige šampiona Crvena Zvezda – Jang Bojs na programu je u sredu od 21 čas.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading