MORAMO DA POBEDIMO Bahar i Ivanić optimisti pred biti ili ne biti utakmicu

16:56 | 03-10-2023

Fudbal 0

Zvezda pod imperativom pobede

Barak Bahar pred Jang Bojs

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Barak Bahar i jedan od najboljih fudbaler šampiona Srbije Mirko Ivanić, govorili su za medije pred utakmicu protiv Jang Bojsa.

Medijima se prvo obratio Mirko Ivanić, koji je i ove sezone jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde.

– Mi vredno radimo na treninzima, odgovorno pristupamo, radićemo na tome intenzivno. Mi smo spremni za sutrašnji meč. Celo leto smo se spremali za ovo, imali smo slične mečeve, tako da verujem da tim može da uradi mnogo - rekao je Ivanić.

I Baraka Bahar je izneo svoja očekivanja.

– Znamo da u poslednjim mečevima posebno u ligi nismo imali tako dobre nastupe kao na startu sezone. Liga šampiona je nešto drugo, protiv Sitija je bilo dobro, naročito u odbrani, ali ovaj meč moramo da pobedimo, i to vrlo dobro znamo.

Kakav je osećaj biti pred punom Marakanom, kao i da li je to veliki faktor za sutrašnji meč?

– Drugačije je kad igrate protiv 50.000 ljudi. Moramo da dobro počnemo meč, jer ako to uradimo doći ćemo i do pobede.

Navijači Zvezde EPA/KOCA SULEJMANOVIC
 

 

Ivanić se podsetio prošlog meča iz 2019. godine.

– To mi je bila jedna od stresnijih utakmica. Bio sam na klupi, tada sam se osećao pod većim stresom. Ne bih komentarisao natpise po njihovim medijima, bavimo se drugim stvarima. Osećamo već sada podršku tima.

Možemo li očekivati ofanzivniju Zvezdu nego protiv Sitija?

– Teško je bilo u prošlom meču, ali sada će biti drugačije. Igraćemo mnogo ofanzivnije. Imamo još jedan trening, pa ćemo odlučiti ko će igrati, spremni smo za tešku utakmicu. Verujemo u nas.

Da li je Jang Bojs prekretnica ka pozitivnom smeru ove sezone?

– Znamo koliko je ovaj neč važan. Mi hoćemo da igramo našu igru, imamo pritisak, ali to je normalno. Svi danas igraju fudbal.

Ivanić nije želeo da uporedi dva tima iz 2019. i ovaj.

– Ovo će biti potpuno drugačija utakmica, ne bih upoređivao. Mi možemo da ostvarimo pobedu koja može da preokrene sve kako u prvenstvu tako i u Ligi šampiona.

Koliko je važna podrška navijača i ko bi mogao da bude čovek odluke?


– Oni su važan faktor za naš tim. Pun stadion nas očekuje, to je veoma važno za nas. Mislim da ukoliko budemo tim da možemo ostvariti pravi rezultat.

Koliko je Mirko Ivanić drugačiji nego te 2019. godine?

– To je bila moja prva sezona, nadam se da sam opasniji. Bitno je da sutra budemo tim, pre 4 godine je to bio Vukanović, meni je veoma drago što je on bio taj, prijatelji smo, a neka sutra bilo ko bude junak.
@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading