UMESTO NJEGA IZABRALI SU SRBINA Mitrović je bio B opcija Al Hilala, a sada je poznato ko je bio prvi izbor Saudijaca

16:45 | 11-10-2023

Fudbal 0

Belgijski fudbalski reprezentativac Romelu Lukaku priznao je danas da je imao ponudu da nastavi karijeru u Al Hilalu, ali je dodao da nije bio spreman da napusti Evropu, prenose italijanski mediji.

Aleksandar Mitrović
EPA-EFE/STRINGER

 

Lukaku je član Čelsija, ali je na pozajmici u Romi do kraja sezone.

- Ponosan sam što je Al Hilal bio zainteresovan za mene. Međutim, posle nekoliko razgovora sam odustao od ideje da se priključim ovom klubu. Al Hilal je najveći klub na Bliskom istoku. Liga Saudijske Arabije će da postane jedna od najboljih na svetu. Međutim, ja nisam bio spreman da napustim Evropu - rekao je Lukaku na konferenciji za medije belgijske reprezentacije.

On je u letnjem prelaznom roku imao ponude brojnih klubova iz Evrope i Azije.

- Ne volim da zaobilazim tu temu. Svi ćete biti šokirani kada odlučim da ispričam šta se sve dešavalo tokom leta. Reći sve kada bude došlo vreme. Bilo je trenutaka kada sam mislio da ću da eksplodiram. Sada sam se fokusirao na ono što najbolje radim, a to je fudbal - dodao je Lukaku, koji je ove sezone odigrao osam utakmica za Romu i postigao je sedam golova. Reprezentativci Belgije se u Tubizu spremaju za meč kvalifikacija za EP 2024. protiv Austrije, koji će biti odigran u petak.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading