NA MARAKANI MISLE NA BUDUĆNOST Dva nova pojačanja stigla u Zvezdu

13:46 | 12-10-2023

Fudbal 0

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je dva nova pojačanja u omladinskom taboru

Liga šampiona
Fk Crvena Zvezda

Reč je o mladim novajlijama iz Senegala istog prezimena- Mamadu Fol i Modu Fol. Obojica su 2005. godište, Mamadu je rođen 3. juna , a Modu 4. jula. Obojica su već debitovala u pobedi Zvezde nad Radničkim 1923 od 5:0, i tim debijem kažu da su zadovoljni.

ZVEZDA POSETILA HILANDAR Delegacija crveno-belih uručila poklon igumanu Metodiju

Mamadu Fol otkrio je da je presrećan što je već imao priliku da gleda utakmicu protiv Jang Bojsa na Marakani.

-Presrećan sam zbog dolaska u veliki klub kao što je Crvena zvezda. Znam da se radi o najvećem klubu u ovom delu Evrope i nekadašnjem osvajaču Lige šampiona, kao i titule svetskog prvaka. San mi je da debitujem za prvi tim, radiću vredno da se dobrim partijama u juniorskoj selekciji nametnem i dobijem poziv. Imao sam priliku da gledam Zvezdu, bio je to meč protiv Jang bojsa, koji na žalost nismo uspeli da pobedimo, ali atmosfera je bila fenomenalna. Sanjam da budem deo toga. U omladinski tim sam se sjajno uklopio, zadovoljan sam debijem, kao i načinom na koji su me svi u klubu prihvatili.

Modu Fol je odmah istakao Šerifa Endiajea kao sunarodnika zbog kojeg su posebno srećni što su u Beogradu.

-Ponosan sam zbog potpisa za Crvenu zvezdu koja je veliki klub. Već sam imao priliku da debitujem, u utakmici gde smo bili odlični, i nastaviću da radim vredno kako bi stigao i do prvog tima. Ponosan sam zbog potpisa za Crvenu zvezdu koja je veliki klub. Već sam imao priliku da debitujem, u utakmici gde smo bili odlični, i nastaviću da radim vredno kako bi stigao i do prvog tima.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading