HULIGANI NAPRAVILI HAOS Tuča navijača na utakmici Smedereva i OFK Beograda (VIDEO)

22:00 | 15-10-2023

Fudbal 0

Huligani su opet na sebe skrenuli pažnju, i to velikim incidentom koji se dogodio u Smederevu

FK OFK Beograd
printscreen twiter

Fudbalski klubovi Smederevo 1924 i OFK Beograd sastali su se u okviru 12. kola Prve lige Srbije, i to u derbiju jer su igrali drugoplasirani domaćin i, vodeći na tabeli, gost sa Karaburme.

Delilo ih je šest bodova, pa je Smederevcima ovaj megdan, posle tri uzastopne pobede, bio vrlo važan da se "romantičarima" ne bi dozvolilo da odu na još veću udaljenost. Ali, fudbal je isprva bio u drugom planu. I to iz nimalo romantičnih razloga.

SENZACIJA U KVALIFIKACIJAMA ZA EURO Švajcarci strepe za plasman na prvenstvo Evrope, Belorusija šokirala Šaćirija i Džaku

Naime, utrčavanjem na teren i navijača OFK Beograda, tzv. "Plave unije" (engl. "Blue union") i pristalica domaćih, organizovanih u grupu "Despoti", počeo je sukob koji su redarske službe i brza reakcija policije sprečili da ne preraste u nešto još strašnije i opasnije.

Evo i kako je to izgledalo, i na samom terenu, i na tribini gde je jedan bezbednosni kordon sprečio da započeto fizičko nasilje ne postane još veće: 

 

 

Kada je fudbal došao na red, OFK Beograd je još u prvom poluvremenu stigao do konačanog rezultata, pobede od 1:2 kojom je stigao do 29 bodova, dok, posle takođe 11 odigranih utakmica, drugoplasirani Smederevci imaju 20, jedan više od Kolubare, a tri više od Mačve i Inđije.

Evo i kako je protekla sama utakmica Smederevo 1924 - OFK Beograd: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading