SAVO MILOŠEVIĆ OPTIMISTA PRED DOLAZAK RONALDA Ne bih bio zadovoljan bodom sa Portugalom

23:20 | 15-10-2023

Fudbal 0

Selektor reprezentacije BiH Savo Milošević optimista je uoči utakmice protiv Portugala koja se igra u ponedeljak od 20:45 u Zenici

Savo Milošević
EPA/GIAN EHRENZELLER

Bosnu i Hercegovinu bi samo pobeda ostavila u trci za plasmanom na Evropsko prvenstvo, dok su se Portugalci već plasirali tamo. 

Matematičke šanse za plasman na Euro još uvek postoje, otuda u taboru "Zmajeva" i dalje tinja nada da se do kraja mogu dokopati drugog mesta.

Milošević je svestan težine izazova, ali ne želi da diže "belu zastavu". 

SENZACIJA U KVALIFIKACIJAMA ZA EURO Švajcarci strepe za plasman na prvenstvo Evrope, Belorusija šokirala Šaćirija i Džaku

-Svako ima svoje planove, pa i mi. Nismo u situaciji da pretimo, ali imamo nadu. Sigurno ćemo dati sve od sebe i znamo da će biti jako teško, ali suština je pravi odnos od prvog do poslednjeg minuta koji nam treba u svakoj utakmici. Ako odradimo sve kako treba, onda će odlučivati detalji i siguran sam da nećemo imati strah.

Na pitanje da li bio zadovoljan jednim bodom selektor BiH je rekao:

-Ne bih bio zadovoljan. Nama treba pobeda ako želimo da se plasiramo na Euro. Ne treba bežati od odgovornosti dok god postoje matematičke šanse. Možemo govoriti eventualno o dobroj ili lošoj igri, čak iako i izgubimo, a na nama je da damo sve od sebe - rekao je Milošević.

Reprezentacija BiH nakon Portugala igra sa oba direktna konkurenta za prolaz na Euro - Slovačkom i Luksemburgom. 

Te dve selekcije će u ponedeljak odigrati međusobni meč. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading