POTPUNO ZAGONETNO Da li Piksi ostaje selektor Srbije?

07:19 | 18-10-2023

Fudbal 0

Srbija je pobedila Crnu Goru (3:1) i tako stigla na korak od Evropskog prvenstva. Posle meča selektor Dragan Stojković govorio je o svojoj budučnosti.

Dragan Stojković Piksi
Alo/ Marko Metlaš

Da li Piksije ostaje na klupi Srbije i posle kvalifikacija?

- Imam spokojstvo, unutrašnji mir. Uradiš sve što ti možeš, jedino da se skinem i da uđem da igram. Ovako... Radim pošteno, imam pošten odnos prema grbu, fudbalskom savezu, igračima. Ne varam, ne igram kladionicu, ne kaljam obraz. Nadaš se da će ti se to vratiti. Tu pronalazim svoj mir. Uradio sam sve što sam mogao sa klupe u Budimpešti, jedino da uđem da igram. U fudbalu moraš da veruješ i da budeš strpljiv. Mi smo verovali da ćemo pobediti, ne znam kad. Opcija da ćemo izgubiti nije postojala u mojoj glavi. To vam govorim iskreno. Tako u mojoj glavi ne postoji opcija da izgubimo od Bugarske. Ne želim da pomislim. Videćemo, možda neće biti potrebno protiv Bugara. Matematički, da kažem da nije, ali ja ovu šansu neću propustiti. Ovo je prva generacija koja će Srbiju odvesti na Evropsko prvenstvo. Na pragu smo da ispišemo istoriju. Lepu stranicu... Nije bilo priče o produženju ugovora - rekao je Stojković.

Nastavio je u istom ritmu.

- Kome je do priče? Imaš ove utakmice... Meni ugovor ističe 31. decembra. Možda ćete imati drugog selektora, otkud znam? Ima opcija produženja, ali možda se ne dogovorimo. Da se izljubimo... Verovatno svi treneri imaju opciju da produže kad se kvalifikuju. Ali, gledajte te hotele po Nemačkoj, da rezervišete na vreme - rekao je Stojković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading