KAD VLAHOVIĆ ČASTI, ON NE PITA ŠTA KOŠTA Srpski fudbaler počastio drugare izletom od 80.000 evra (VIDEO)

17:45 | 19-10-2023

Fudbal 0

Odlučio je Vlahović da malo "skokne" do Madrida, a sada je poznat i razlog njegovog odlaska u prestonicu Španije.

Dušan Vlahović
EPA

 

Srpski napadač Dušan Vlahović se zbog povrede nije našao na raspolaganju selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, pa je višak slobodnog vremena iskoristio na najbolji mogući način.

Odlučio je Vlahović da malo "skokne" do Madrida, a sada je poznat i razlog njegovog odlaska u prestonicu Španije.

Kako "Informer" saznaje, proslavljeni golgeter je zajedno sa svojih 15 drugara iz detinjstva otišao na vikend u Madrid, a društvo mu je pravila i mlađa sestra Anđela.

- Dušan je najpre imao povredu butine, a sada kičme, tako da je van terena, a vreme provodi kod kuće u Beogradu. Prošle nedelje je odlučio da iznenadi svoje drugove iz detinjstva, njih 15! Sve ih je poveo za vikend u Madrid, a društvo mu je pravila rođena sestra Anđela. Fudbaler je za sve njih iznajmio privatni avion, koji je platio 15.000 evra u jednom smeru. Odseli su u u jednom od najpoznatijih hotela "For sizons" u samom centru Madrida, gde noćenje po osobi košta 1.000 evra - rekao za Informer izvor blizak Vlahoviću.

Nije štedeo Vlahović, pa je za ovaj vikend iskeširao oko 80.000 evropskih novčanica.

- Dušan je na sve mislio. Čim su sleteli u Madrid, čekali su ih vozači u luksuznim automobilima, koji su im bili na raspolaganju ceo vikend. U hotelu ih je dočekalo obezbeđenje, koje ih je pratilo u stopu gde god da su išli. Dušan je hteo da se dobro provedu, pa su dve noći zaredom išli u noćne klubove, a danju su obilazili ekskluzivne restorane i barove. Kao pravi džentlmen, nije dozvolio nikome ništa da plati! Dule nije žalio novac, jer ima dobar ugovor sa Juventusom, koji je potpisao prošle godine. Po sezoni dobija sedam miliona evra, tako da je tih 80.000 evra koje je potrošio za vikend za njega sitnica - završava priču sagovornik "Informera".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading