SVI TRAŽE DA SE ODMAH POBEĐUJE Dule Savić o aktuelnoj fudbalskoj sezoni i početku crveno-belih

12:22 | 21-10-2023

Fudbal 0

On ističe da će vremenom sve doći na svoje

Dule Savić
Printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde igraju večeras protiv Javora iz Ivanjice na domaćem terenu u okviru Superlige Srbije, gde će pokušati da smanje minus u odnosu na večitog rivala Partizan (18.30, Arena Sport Premium 1). 

Tokom rane faze dana u Jutarnjem programu TV "Prva" gostovao je i legendarni Dule Savić, koji je pored predstavljanja nove knjige o svom liku i delu prokomentarisao i tekuću sezonu crveno-belih. 

Kaže da svi očekuju rezultate, ali da nemaju strpljenje.

- Zvezda se još traži, ima dobrih igrača, kvalitetnih, ali nije lako ukomponovati tim od 11 novih igrača u tako kratkom periodu. Stvarate igru, pravite tim i jurite rezultat. To nije lako, drugo vi možete da date sebi period da ćete šest meseci pravite tim, ali šta ćemo sa rezultatima? Svi traže da se pobeđuje. Tako da to zajedno nije jednostavno, ali verujem da je Zvezda na dobrom putu. Nadam se da ćemo ostvariti rezultate kao prethodnih šest godina.

ZVEZDAŠI VOLE JAVOROV SIRUP Crveno-beli na zanimljiv način pozivaju navijače na meč protiv Javora (VIDEO)

Upitala ga je voditeljka i koga Dule Savić priželjkuje kao rivale Zvezde u Evropi. On skromno ističe da danas svi igraju fudbal. 

- U Evropi, zavisi naravno, ono što priželjkujem je da Zvezda bude šampion i da igra u Ligi šampiona. Tada kada smo igrali u Kupu UEFA, bili smo u grupi sa timovima iz Španije, Nemačke i Engleske, tri najjače zemlje. Arsenal, Vest Bromvič, Bajern Minhen, Sporting Hihon... Svi danas igraju fudbal, nismo mi jedini, imaju sjajne uslove i napredovali su. Nema lakih protivnika, pogotovo u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading