SIMPATIČNI HOLANĐANIN PROGOVORIO SRPSKI ZBOG ZVEZDE Juri u majica sa likom Draže Mihajlovića poručuje iz Lajpciga: Kosovo je Srbija, neka bude 10:0 za crveno-bele (VIDEO)

11:15 | 25-10-2023

Fudbal 0

Juri je Holanđanin koji se na prvi pogled zaljubio u Zvezdu i Srbiju. Dolazio je u Beograd kako bi dobrio crveno-bele, nosi majicu sa likom Draže Mihajlovića, a nama je otkrio kako je sve počelo.

Fudbal

Fudbaleri Crvene zvezde imaće veliku podršku navijača u Lajpcigu na meču trećeg kola grupne faze Lige šampiona. Među velikim brojem Srba koji su stigli sa raznih strana da bodre voljeni tim, istakao se jedan simpatičan mladić koji ima jako neobičnu priču.

BEOGRAD I SRBIJA SU GA OČARALI, A SADA JE ZBOG ZVEZDE STIGAO U LAJPCIG Poznati mađarski jutjuber se nada iznenađenju crveno-belih, a pomenuo je i novo rivalstvo Srba i Mađara (VIDEO)

Juri je Holanđanin koji se na prvi pogled zaljubio u Zvezdu i Srbiju. Dolazio je u Beograd kako bi dobrio crveno-bele, nosi majicu sa likom Draže Mihajlovića, a nama je otkrio kako je sve počelo.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pre svega, očekivanja pred meč su jasna, ni manje ni više nego - 10:0 za Zvezdu.

- Očekujem tešku i napetu utakmicu. Najviše bih voleo kada bi Zvezda pobedila sa 10:0, ali znam da je to nerealno, tako da ću se zadovoljiti i rezultatom 2:1 u našu korist.

Fudbal Alo
 

Za ljubav između Jurija, Srbije i Zvezde delom je zaslužan i njegov lokalni tim Tvente koji je u više navrata slao podršku srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

- Zapravo, moj lokalni klub Tvente je u više navrata stao na stranu Srbije, isticao transparente "Nema predaje", "Kosovo je Srbija"... na utakmicama u Holandiji, na neki način tako je sve počelo, a u budućnosti će se to prijateljstvo nastaviti. Bilo je, takođe, poruka u čast preminulog Marka Ivkovića Jagode, navijača crveno-belih koga su ubili u Istanbulu - kaže nam Juri i dodaje:

- U više navrata sam planirao dolazak u Beograd na "večiti derbi". Prvi put sam zbog korona virusa morao da otkažem putovanje, ali sam bio tu prošle godine kada je Zvezda golom Aleksa Viga pobedila sa 1:0 na "Marakani". Oduševio sam se Srbijom i Zvezdom pre svega. Od tada je ta ljubav prema crveno-belima u meni i kako sada igraju blizu mesta u kom živim, nisam mogao, a da ne dođem da ih podržim.

Da li Juri ima nekog omiljenog fudbalera u redovima Zvezde?

- Za mene lično na prvom mestu je tim, ekipa, ali mi se mnogo sviđa Aleksandar Katai.

Neobično je zvučalo kada nam je simpatični Holanđanin rekao da se nada rezultatu 10:0, pa nas je zanimalo da li postoji neki određeni razlog za tako nešto...

- Postoji, da. Nikako ne mogu da podnesem Lajpcig. Nervira me ta cela priča oko Red Bula i mislim da oni ne podržavaju ništa što ima veze sa fudbalom. Mislim da ćemo im to pokazati i na tribinama - zaključio je Juri i rekao da će naredne godine doći u Bačku Topolu kako bi bodrio Zvezdu protiv TSC-a.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading