PARNI VALJAK MELJE Partizan u sjajnoj formi, samo jedan tim ispred crno-belih po broju uzastopnih pobeda

14:40 | 28-10-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Partizana čvrto drže čelo tabele Superlige Srbije, zahvaljujući impresivnom nizu pobeda, kakvim malo ko trenutno može da se pohvali u Evropi

Partizan - Crvena zvezda
Alo/Marko Metlaš

Početak sezone nije baš mnogo obećavao kada su u pitanju crno-beli, koji su nakon užasnog proleća i tek četvrtog mesta u prošlosezosnkom izdanju domaćeg šampionata, u novu takmičarsku godinu ušli sa možda i nikad manjim očekivanjima javnosti. 

Loša finansijska situcija u klubu, kasno formirana ekipa i rano ispadanje sa međunarodne scene uz debakl protiv Nordsjelanda… sve je slutilo na nastavak agonije sa kraje prošle sezone. 

Međutim, trener Igor Duljaj je sa svojim stručnim štabom korak po korak podizao ekipu, koja kako vreme odmiče deluje sve kompaktnije i sigurnije na terenu i trenutno deluje najubedljivije u Superligi Srbije. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NE ŽELE NIŠTA DA PREPUSTE SLUČAJU Zvezda se za IMT spremala na gostujućem terenu

Nakon početnog remija u Bačkoj Topoli, gde je Partizan u sudijskoj nadoknadi ostao bez trijumfa, usledio je niz od čak deset pobeda koji će crno-beli imati priliku da produže u nedelju, kada na stadion u Humskoj dolazi Voždovac. 

Po broju uzastopnih “trojki” u domaćem šampionatu Partizan je trenutno drugi u Evropi, a po ovom parametru u Evropi je od crno-belih bolji jedino Vikingur sa Farskih ostrva koji je spojio čak 12 trijumfa. Ipak, to je ovom timu dovoljno tek za drugo mesto u šampionatu, iza Klaksvika koji trenutno drži čelo tabele sa 13 bodova više. 

Iza Partizana je ove sezone sjajni Fenerbahče koji je zabeležio devet vezanih pobeda u Turskoj, a isti broj uzastopnih trijumfa ima i PSV u Holandiji. Po pobedu manje imaju norveški Bran i još jedan istanbulski velikan – Galatasaraj. 

Dugačak niz pobeda ima i lisabonska Benfinka, koja u portugalskom šampionatu vezala sedam uspeha. 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading