LAZETIĆ PRED TEŠKO GOSTOVANJE NA MARAKANI Da se mi pitamo, pomerili bismo ovaj meč

22:52 | 31-10-2023

Fudbal 0

Strateg TSC-a govorio je o meču koji njegov tim igra protiv Crvene zvezde

Žarko Lazetić
Tanjug/Ap/Darko Vojinović

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju ekipu TSC-a u utakmici 8. kola Superlige Srbije.

SVI NA STADION, SVI U ARENU "Delije" pozivaju navijače da podrže fudbalere i košarkaše posle nešto slabijih izdanja

Utakmica je na programu u sredu od 19 časova.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ovo će biti i veliki derbi domaćeg prvenstva, a viđenje utakmice dao je strateg TSC-a, Žarko Lazetić.

-Neće biti lako, ali privilegija je igrati na najvećem stadionu na kome Zvezda nije izgubila već 5-6 godina i na koji se ide jednom godišnje. Ovaj meč posmatram kao priliku i izazov. Pripremajući se za njega videli smo da Zvezda izlazi iz krize i napreduje, iako ne pobeđuje onako ubedljivo kako smo od njih navikli – počeo je Lazetić.

On je istakao da nisu presrećni zbog momenta u kome se igra utakmica.

-Nismo presrećni zbog momenta u kome se utakmica igra i rado bi je pomerili, ali prilagođavamo se. Praktično smo imali jedan dan za pripremu meča koji se u idealnim uslovima sprema deset dana. Tako je kako je i pokušaćemo da sa što manje detalja opteretimo igrače i da im damo samo osnovne informacije i da budemo što više svoji.

Lazetić je rekao da je Crvena zvezda favorit, ali da njegova ekipa raste iz meča u meč.

-Oni igraju na svom terenu i favorit su, ali mi se spremamo kao za svaki drugi meč, pogotovu jer smo sada odigrali više utakmica na kojima su intenzitet igre i nivo fudbala nešto iznad našeg. Ranije smo tu priliku imali samo nekoliko puta godišnje, dok sada igramo već dosta utakmica na tom nivou i mislim da rastemo iz meča u meč.

Trener Topolčana je istakao da će biti lakše da se adaptiraju na kvalitet crveno-belih pošto su stekli iskustvo igranjem u Ligi Evrope.

-Samim tim biće nam lakše da se prilagodimo na izvanredan kvalitet protivnika, jer su i Vest Hem, Frajburg, Braga i Olimpijakos u tom ili sličnom rangu timova koji svake godine igraju Ligu Šampiona ili Ligu Evrope. Sakupili smo iskustvo u igri protiv sjajnih klubova koje bi sutra moglo da dođe do izražaja.

Rekao je strateg TSC-a na koga neće moći da računa na sutrašnjem meču.

-Stojić neće moći da igra zbog kartona, Rakonjac je rovit Đorđević se oporavlja od povrede, a imamo i nekoliko igrača sa virusima pod temperaturom i procenićemo u kakvom su stanju. Ali bez obzira na nezgodan momenat utakmice, samo dva dana posle prethodne i četiri pred Čukarički, izvešćemo najbolji mogući tim. Ja nikada ne selektiram utakmice niti planiram koga bih da pobedim a od koga da izgubim, zato izlazim sa najsvežijim timom za koji mislim da može da se bori za dobar rezultat na Marakani – zaključio je Lazetić.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informcija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading