MILOŠEVIĆ OSTAJE SELEKTOR BiH "Došao je kada je sve bilo izgubljeno, vodiće nas u baražu"

18:30 | 22-11-2023

Fudbal 0

"Nadam se da ćemo tad biti u najboljem mogućem sastavu"

Savo Milošević
EPA/GIAN EHRENZELLER

Srpski fudbalski stručnjak Savo Milošević ostaje selektor Bosne i Hercegovine i vodiće tu reprezentaciju u martovskom baražu za plasman na Evropsko prvenstvo, potvrdio je danas član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH Fuad Čolpa.

Kako je za portal Raport.ba izjavio Čolpa, nekadašnji trener Partizana ima važeći ugovor i vodiće ekipu u martu kad će selekcija BiH pokušati da obezbedi plasman na EURO.

-Sa selektorom Miloševićem je dogovoreno sve bilo u trenutku kad su kvalifikacije već bile izgubljene, a on je već došao na izgubljeno, a preostale kvalifikacione utakmice trebalo je da posluže kao priprema za baraž u martu-rekao je Čolpa.

Jedan od čelnika FS BiH je dodao da nema razloga da se bilo šta menja i remeti posle završetka kvalifikacija. -Milošević će ostati selektor, dogovor je da uigra i pripremi ekipu za baraž. Nadam se da ćemo tad biti u najboljem mogućem sastavu- zaključio je Čolpa.

Milošević je inače treći selektor BiH u poslednje dve godine, prethodno je kratko ekipu vodio Meho Kodro, a pre njega Faruk Hadžibegić.

Bosna i Hercegovina nikad nije igrala na Evropskom prvenstvu, a najveći uspeh ostvarila je 2014. godine kad je bila učesnik Mondijala u Brazilu.

Komentari(0)

Loading