CRVENO-BELE OČEKUJE MEČ SEZONE Pogledajte poslednji trening fudbalera Zvezde pred utakmicu protiv Jang Bojsa (VIDEO)

19:40 | 27-11-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Jang bojsa dočekaće u utorak (21:00) Crvenu zvezdu, u meču petog kola grupe G u okviru Lige šampiona.

Ugrinić pogodio na "Marakani"
Alo/Marko Metlaš

Srpski šampion gostuje u Bernu ekipi Jang bojsa. Pred duel u Švajcarskoj, i jedni i drugi imaju po jedan osvojen bod iz međusobnog duela igranog u drugom kolu u Beogradu, i teško mogu da očekuju da će u poslednjem meču u grupi popravljati bodovni saldo. 

Na zatvaranju jeseni u Ligi šampiona Crvena zvezda igra protiv šampiona Evrope, a Jang bojs gostuje u Lajpcigu, pa je predstojeći meč u glavnom gradu Švajcarske na neki način eliminacioni. 

ZVEZDA NAPADA JANG BOJS Bahar najavio iznenađenje u meču sezone protiv Švajcaraca u Ligi šampiona

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Iako ide u goste, Crvena zvezda je u nešto povoljnijoj situaciji od svojih rivala. Trenutno izabranici Baraka Bahara imaju bolju gol razliku od protivnika, pa im i nerešen ishod u utakmici koja će se igrati u utorak garantuje da će ostati na poziciji , koja ih na proleće vodi u Ligu Evrope. Bar do mečeva poslednjeg kola. Pobeda, bilo za jedne ili za druge, gotovo izvesno rešava borbu za željeno treće mesto. 

Pred ovu važnu utakmicu za srpskog šampiona, crveno-beli su na stadionu "Vankdorf" odradili poslednji trening, a atmosferu sa lica mesta vam donosi i novinar "Alo!" 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading