DRAMA Nekada je branio Novaka, a sada je Hrvat ponovo morao da podigne glas

11:59 | 27-12-2023

Fudbal 0

Veliki haos u svetu sporta...

Dejan Lovren
EPA/Yoan Valat

Mohamed Salah je slikao božićnu jelku u svom domu u Liverpulu i poželeo da se završi rat koji besni između Izraela i Palestine, a onda su ga njegovi pratioci napali! 

- Božić je vreme kada se porodice skupljaju i slave. Sa brutalnim ratom koji besni na Bliskom istoku, posebno sa smrću i destrukcijom u Gazi, ove godine Božić čekamo sa jako tužnim srcima i delimo bol onih porodica koje su izgubile svoje voljene. Molim Vas nemojte ih zaboraviti i nemojte da se naviknete na njihovu pitanju. Srećan Božić - napisao je Salah.

Podrška za sjajnog fudbalera stigla je od Dejana Lovrena.

-  Znao sam da Mo ima dobro srce, ali to što je postavio sliku božićne jelke u svojoj kući pokazuje koliko su mu srce i um otvoreni za svakoga od vas, dragi ljudi. On pokazuje ljubav i osećanja za sve ljude koji sada nemaju porodice u trenucima rata i mržnje. Njegova ljubav i snaga će ga uvek činiti specijalni i zato neka ga Bog blagoslovi. On zna da čini pravu stvar. Tako da, nemojte ga osuđivati. Umesto toga pokažite mu poštovanje. Bog te blagoslovio, Mo - napisao je Dejan Lovren.

Hrvat je nekada branio i Novaka Đokovića kada je Srbin bio na udaru svih.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading