SRCEPARAJUĆA PORUKA ARIJANE MIHAJLOVIĆ Pokušala sam svom snagom da nastavim da se borim i živim dalje...

14:00 | 02-01-2024

Fudbal 0

Arijana Mihajlović napisala je dirljivu poruku na društvenim mrežama

SRCEPARAJUĆA PORUKA ARIJANE MIHAJLOVIĆ Pokušala sam svom snagom da nastavim da se borim i živim dalje...
Printscreen/ Instagram

Prošlo je više od godinu dana od kada je Siniša Mihajlović preminuo. Tog 16. decembra 2022. godine otišao je u večnost, izgubio je bitku sa leukemijom. Bol i tuga njegovih najbližih ne prestaju i nikada neće ni prestati, tako se njegova udovica Arijana oglasila na društvenim mrežama. 

- Ponekad sam imala nekakvo bizarno ponašanje koje mnogi od vas niste razumeli, ali ja jesam. Bila je ovo veoma teška godina za mene. Pokušala sam svom snagom da nastavim ad se borim i da živim dalje. Imam petoro dece, unuku, porodicu koja ne želi da me vidi da kolabiram. Nisam to uradila i neću to uraditi. Mnogi su bili u mom kampu i oni koji su se tu našli savršeno znaju sve i njima želim da kažem doživotno hvala. Moj suprug je ovde i uvek će biti u mom srcu. Srećna nova godina svima - napisala je ona na Instagramu.

KADA SMO SVI POMISLILI DA JE POBEDIO BOLEST, MIHA NAS JE NAPUSTIO Emotivna ispovest Arijane Mihajlović: Dušan je isti tata

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

 

Mnogi su joj ostavljali komentare ispod objave, među prvima je to uradila ćerka Viktorija. Većina njih ostavljala je poruke podrške, slali su joj srca, zagrljaje, poljupce i želju da ostane jaka i da nastavi da se bori. Javili su se i navijači klubova u kojima je Siniša ostavio trag i pisali su i koliko je njima značio i koliko ih je pogodila njegova smrt. 

Siniša jeste otišao u večnost, nije uspeo da pobedi opaku bolest, ali će zauvek ostati u srcima svih koje je dotakao. Bilo to nekim od čuvenih golova iz slobodnih udaraca, centaršutevima, asistencijama ili samo svojom pojavom, ponašanjem i ljudskosti.. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading