ŠOK TVRDNJA IZRAELSKIH MEDIJA Barak Bahar zapretio Zvezdi tužbom?!

14:20 | 07-01-2024

Fudbal 0

Mandat Baraka Bahara u Crvenoj zvezdi završen je dve i po godine ranije od predviđenog, ali se na tome sve neće završiti

Barak Bahar
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Izraelski stručnjak se nije proslavio na klupi srpskog šampiona, a nakon poraza u derbiju od Partizana (2:1) smenjen je sa mesta šefa struke.

Plata u Zvezdi bila mu je 1,2 miliona evra po sezoni i primanja su svakako bila jedna od glavnih tema obraćanja generalnog direktora Zvezdana Terzića, koje je usledilo na kraju polusezone.

-Ugovor je potpisan na tri godine, Bahar je imao svoju platu i imaće pravo da prima platu dok ne nađe posao. Neće da uzima pare koje nije zaradio, ubrzo će naći klub i tada prestaje naša obaveza plaćanja plate njemu. Žao mi je zbog prekida saradnje, radi se o odličnom treneru, radi se o treneru koji je došao da napravimo iskorak u Evropi. Bahar je odličan čovek i neke stvari se nisu poklopile od one euforije. Zna da sa ovim skupom igrača nije smeo da završi jesen kao drugoplasirani. Da budem iskren, ne u njegovu odbranu, njemu se sve svelo u dve utakmice na sreću. To su utakmice u Bernu i protiv Partizana u Humskoj. Obe utakmice smo zaslužili da pobedimo, ali nećemo da pričamo o statistici, to je kao bikini - rekao je Terzić.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

NOVI VELIKI PROBLEM ZA MILOJEVIĆA Trener Zvezde ne zna šta će sa ovim igračem, javio se potencijalni kupac

Izraelski portal "M.sport5", ipak, piše da su Bahar i njegov pomoćnik Gaj Sarfati podneli preteće pismo sa tužbom kod UEFA protiv srpskog kluba.

Njih dvojica su angažovala potpredsednika Saveza i pravnog savetnika Makabija iz Tel Aviva, Morana Mejrija, kako bi im pomogao.

Navodno, tvrde da nakon otkaza nisu postigli dogovor o naknadi koju zaslužuju, a tvrde čak i da im Zvezda duguje novac za prethodne plate, koje im nisu isplaćene dok su bili članovi crveno-belih. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading