TRZAVICE U NAPOLIJU Kvarachelijin agent otkrio gde Osimen ide, Nigerijac mu brutalno odgovorio (FOTO)

10:05 | 10-01-2024

Fudbal 0

Osimenov oštar odgovor saigračevom agentu

Osimen se povredio
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Produžio je nedavno Viktor Osimen ugovor sa Napolijem sve do kraja juna 2026. godine. Ubačena je i nova otkupna klauzula zbog koje će Nigerijac, izvesno, napustiti šampiona Italije na leto.

Jednostavno, Osimen je u ovom trenutku renomeom daleko iznad tima sa juga Italije. Mnogi velikani se utrkuju za njegov potpis, a zanimljivo je da agent Hviče Kvarachelije navodno zna gde će 25-godišnji napadač završiti.

Kako je naveo Mamuka Jugeli, Osimen će narednog leta da se preseli u Saudijsku Arabiju i neki od tamošnjih klubova koji su spremni da aktiviraju otkupnu klauzulu vrednu 130.000.000 evra.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Međutim, sam Osimen je takve priče demantovao i prilično oštro odgovorio Kvarachelijom agentu.

- Dragi Mamuka Jugeli, ti si jedno obično parče smeća. Sramota me je toga kako rezonuješ. Budaletino. Ne stavljaj moje ime više u usta - oštro je napisao Osimen na društvenim mrežama.

 

 

Poznato je da su Kvarachelija i Osimen u jako dobrim odnosima. Uostalom, baš je taj tandem doneo Napoliju titulu prvaka Italije prošle sezone. Otuda i čudi ovakav istup agenta gruzijskog krila.

S obzirom na to da Napoliju nikako ne ide ove sezone u Seriji A (trenutno je tek deveti na tabeli), puno je trzavica koje se prenose kako na teren, tako i van njega.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading