MILOJEVIĆ NA NJEGA POSEBNO RAČUNA Da li bi on mogao da bude najveće pojačanje Zvezde ove zime?

15:11 | 31-01-2024

Fudbal 0

Crvena zvezda je do sada na Kipru odigrala četiri pripremne utakmice, ima maksimalan učinak, a Endiaje je postigao jedan efektan pogodak u pobedi nad ekipom Mladosti iz Lučana od 2:0.

FK Crvena zvezda
Fk Crvena Zvezda

 

Centarfor Crvene zvezde, koji je ekipu pojačao u poslednjim danima letnjeg prelaznog roka - Šerf Endiaje, po prvi put odrađuje kompletne pripreme sa ekipom, te je u razgovoru za klupsku televiziju govorio o saradnji sa Vladanom Milojevićem, ali i još mnogim zanimljivim temama.

- Prvi utisak po dolasku na Kipar je bio taj da svi uživamo u radu sa ekipom, što je veoma važno za tim. Treninzi su teški, ali morate naći način da vam budu zanimljivi i da uživate u njima. Dajemo sve od sebe, a trener dosta razgovara sa nama i posvećuje nam pažnju. To nam je veoma bitno - započeo je Endiaje.
 
Crvena zvezda je do sada na Kipru odigrala četiri pripremne utakmice, ima maksimalan učinak, a Endiaje je postigao jedan efektan pogodak u pobedi nad ekipom Mladosti iz Lučana od 2:0.
 
- To je nešto što smo vežbali na treninzima i drago mi je da smo sproveli u delo na utakmici. Rezultat toga su četiri pobede na pripremama. To nam znači za samopouzdanje. Bili su nam potrebni trijumfi kako bi bili što sigurniji u sebe u domaćem šampionatu.
 
Endiaje za mlade igrače ima samo reči hvale, a navodi primere Nedeljkovića i Mijatovića kao nešto što treba slediti.
 
- Mladi igrači slušaju sve što im se kaže, vidite to i po izrazima njihovih lica. Pogledajte Nedeljkovića i Mijatovića i vidite da im se snovi ostvaruju pred očima. Mislim da je to razlog motivisanosti  i truda na svakom treningu. Za sve nas je dobro da imamo mlade i talentovane igrače, koji mogu da postaju bolji uz nas iskusnije. Pomoći će i oni nama, a i mi njima.

FK Crvena zvezda Fk Crvena Zvezda
 

 

Govorio je napadač i o pogotku protiv Mladosti posle centaršuta Radojevića.
 
- Sigurno da ćete viđati slične golove i kada počne prolećni deo sezone. Utakmica protiv Mladosti je bila teška, ali je to normalno kada su pripreme u toku. Morate da se trudite i borite. Drago mi je zbog gola. Trener mi takođe daje dosta samopouzdanja, a navijačima bih poručio da ono najbolje tek sledi.
 
Endiaje se oseća spremno...
 
- Osećam se mnogo bolje nego ranije. Kao što sam rekao, svi zaista uživamo na treninzima, iako su dugi i naporni. Na terenu se vidi da smo spremni i da ćemo biti sve više kako vreme bude odmicalo. Lično, osećam se spremno.
 
Za kraj je govorio o tome kako provodi slobodno vreme, kojeg nema previše za vreme zimskih priprema.
 
- Nemamo mnogo slobodnog vremena, ali kada ga bude uglavnom odmaram. Osim toga, gledam filmove, pričam telefonom i gledam utakmice na Afričkom kupu nacija - podvukao je Endiaje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading