Isklesani Ronaldo digao Saudijsku Arabiju na noge

07:00 | 01-02-2024

Fudbal 0

Kristijano Ronaldo iza sebe ima fantastičnu godinu u dresu saudijskoj Al Nasra, a iako za nekoliko dana puni 39 godina Portugalac je fotografijom na Instagramu pokazao na koji način je iskoristio zimsku pauzu

Ronaldo izveo majstoriju
EPA-EFE/JIJI PRESS JAPAN

Ronaldu su mnogi poručili da je odlaskom u Saudijsku Arabiju stavio tačku na karijeru i da je ozbiljan fudbal iza njega, ali u prošloj godini kritičarima je, po ko zna koji put, začepio usta. Portugalac je postigao čak 54 gola u godini iza nas i pokazao da još uvek ima šta da pokaže, i da ga niko ne smie tek tako otpisati.

Ronaldo se nalazi se Al Nasrom na pripremama za nastavak sezone u Saudijskoj Arabiji, ali i tokom zimske pauze maksimalno se, kao i uvek, trudio da ostane u što boljoj formi.

Poznato je koliko Ronaldo vodi računa o telu i formi, ali je fotografijom na Instagramu bez obzira na sve uspeo da ostavi ponovo fudbalsku javnost i svoje fanove bez teksta.

TOTALNI HAOS U KINI Ronaldo je za sve kriv, navijač upali u hotel u kom je njegov klub (VIDEO)

Pozirao je bez majice i pokazao isklesano telo i mnogi su poručili da on nikada nije izgledao bolje i da je telo doveo do savršenstva.

Neverovatno je da će Ronaldo za par dana proslaviti 39. rođendan, a Portugalac nikada bolje nije izgledao u svojoj karijeri. Međutim, to je najbolji pokazatelj koliko je on psihički jak i odlučan da kao fudbaler što duže traje, i misli o svakom detalju kako bi bio u što boljoj formi.

Ono što je posebno izazvalo dosta pažnje jeste činjenica da je Ronaldo opis fotografije napisao na arapskom jeziku što je u Saudijskoj Arabiji izazvalo opšte oduševljenje. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading