Čuveni brazilski fudbaler ZAPLAKAO ZBOG OPTUŽBE ZA SILOVANJE: Svet mi se srušio...

22:45 | 07-02-2024

Fudbal 0

Čini se da nikada nije bio u lošijoj poziciji.

Dani Alves
EPA-EFE/Rungroj Yongrit

Bivši vrhunski brazilski fudbaler, Dani Alves, zaplakao je dok je davao iskaz na suđenju zbog optužbi za silovanje maloletnice, gde mu prete ozbiljne kazne u trajanju od 12 godina zatvora.

Već više od godinu dana, poznati brazilski fudbaler Dani Alves nalazi se iza rešetaka zbog optužbi da je krajem decembra 2022. godine silovao devojku u toaletu noćnog kluba.

UŽAS ZA SRPSKOG FUDBALERA Ostvario ugovor karijere, pa posle 15 minuta u novom klubu zaradio tešku povredu

Čuveni brazilski fudbaler ZAPLAKAO ZBOG OPTUŽBE ZA SILOVANJE: Svet mi se srušio... Profimedia
 

Sada mu visi preteća kazna od dvanaest godina zatvora, uz dodatnu novčanu kaznu od 150 hiljada evra ukoliko se optužbe dokažu i sud ga proglasi krivim.

Suđenje je započelo svedočenjem prijateljice žrtve, koja je bila s njom te kobne noći u klubu. Takođe, pred sudom je svedočila i bivša supruga fudbalera Joana, čije reči bi mogle biti uzete u obzir kao olakšavajuća okolnost.

Dani Alves se emotivno slomio tokom suđenja i otkrio detalje vezane za noć kada se navodno dogodilo silovanje.

- Sreo sam se sa svojim prijateljima (njih troje) i krenuli smo na večeru u restoran "Klinik". Stigli smo oko 14.30 časova. Pošto se dugo nismo videli sedeli smo do jedan ujutru. Naručili smo pet flaša vina i jednu flašu japanskog viskija, počeo je Alves i nastavio:

- Došli smo do separea i počeli da igramo. Nedugo zatim došle su dve devojke kojima su se kasnije priključile još tri, među kojima je i podnosioc žalbe sa njene dve drugarice. Nije im bilo uopšte neprijatno, došle su i počele da nas pozdravljaju. 

Kleknula je ispred mene. Svukao sam pantalone i seo na klozetsku dasku. Nisam je ošamario, niti bacio na zemlju. Nije mi rekla da ne želi da imamo odnos, objašnjava Alves. 

Na kraju svog izlaganja, fudbalski veteran nije mogao da obuzda emocije i zaplakao je.

- Kada smo izašli iz kluba, moja žena je spavala kod kuće. Nikad više nisam video podnosioca žalbe i njene prijatelje. 

Kasnije sam video da me u štampi optužuju za silovanje. Moj svet se srušio. Bio sam uništen jer su mi u Brazilu blokirali sve ugovore, rekao je Dani Alves. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading