OSTVARIO DEČAČKI SAN Ognjen Mimović oduševljen posle debija za Zvezdu na "Marakani"

11:29 | 25-02-2024

Fudbal 0

Mladi fudbaler Crvene zvezde Ognjen Mimović izjavio je danas da mu se ostvario san da debituje za prvi tim "crveno-belih" na stadionu Rajko Mitić.

Mimović
Fk Crvena Zvezda


Crvena zvezda je juče na svom terenu pobedila Čukarički 3:0 u 22. kolu Superlige Srbije. Mimović je na ovom meču debitovao za šampiona Srbije.

- Od prvog dana kada sam počeo da treniram fudbal sam maštao da zaigram za Zvezdu i to još na Marakani. Kao neko ko je iz zvezdaške porodice, moram da istaknem da se ovim nastupom ostvarila želja i svih mojih ukućana, kojima bih se zahvalio na velikoj podršci. Nadam se da je ovo jedna od mnogih utakmica koje me čekaju u 'crveno-belom' dresu, a najvažnije je da smo uspeli da pobedimo Čukarički, koji je jedan od najboljih timova u šampionatu - rekao je Mimović, prenosi zvanični sajt kluba. 

- Bili smo čvrsti, kompaktni i u pravo vreme koristili naše prilike. Pod utiscima sam, ali zaista se osećam fenomenalno. Hvala stručnom štabu na ukazanom poverenju, ali i trenerima i saigračima iz OFK Beograda u kom sam izuzetno napredovao.

Mimović je rođen 17. avgusta 2004. godine, a prošao je omladinsku školu Zvezde.

- Verujem da ćemo osvojiti 'duplu krunu', jer smo najbolji tim u Srbiji. Čeka nas već sledećeg vikenda izuzetno teško gostovanje protiv TSC-a, a zatim i 'večiti derbi'. Dobro radimo, deo smo najvećeg kluba u Srbiji i u skladu s tim, samopouzdanje i pobednički mentalitet moraju da budu prisutni. Mene će ovaj debi motivisati da nastavim da radim još više. Još jednom, san je ostvaren, ali želim da se ustalim u prvom timu, pa i da postignem prvenac, iako to možda nije karakteristično za bekove, premda sam kao mlađi igrao u napadu. Međutim, debi za Zvezdu na Marakani je nešto najlepše što fudbaler može da poželi - istakao je Mimović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading