MBAPE STIGAO KOD MAKRONA Poslednja slamka spasa za Parižane je predsednik Francuske lično (FOTO)

10:17 | 28-02-2024

Fudbal 0

Na sve načine pokušavaju da ga nagovore da ostane u Parizu...

Kilijan Mbape
EPA-EFE/YOAN VALAT / POOL MAXPPP OUT

Kilijan Mbape, fudbalski virtuoz i zvezda Pari Sen Žermena, posetio je rezidenciju francuskog predsednika Emanuela Makrona, u potezu koji je mnogi videli kao poslednji napor PSž-a da zadrži svog igrača.

Iako su izgledi da Mbape ostane u Parizu minimalni, čak nemogući, Francuska je mobilisala sve svoje resurse u nadi da će ubediti desetku da promeni svoje planove o prelasku u Real Madrid.

Predsednik Emanuel Makron, svestan gotovo izvesnog prelaska Mbapea u Real Madrid, organizovao je ekskluzivan prijem u svojoj rezidenciji, nazvanu "državnom večerom".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Fudbaleri Reala spavaju na proizvodu vrednom 55.000 evra

Osim Makrona, na večeri su prisustvovali i katarski ambasador Tamim bin Hamad Al-Thani i predsednik PSŽ-a Naser Al-Kelaifi, dok je Mbape bio jedini fudbaler na ovom izuzetnom događaju.

Iako su mnogi tumačili ovu večeru kao poslednji pokušaj ubedjivanja Mbapea da ostane u klubu, pravi povod prijema bio je razgovor o poziciji Francuske u palestinsko-izraelskom sukobu.

Što se tiče fudbalske odluke, Mbape je već jasno izrazio svoju nameru katarskom emiru, prenoseći reči: "Osećam se smirenije ako mu kažem u lice, odlučio sam da promenim stvari, nadam se da razume", izjavio je navodno Mbape nakon sastanka, podsećajući da je direktno saopštio Al-Kelaifiju da neće ostati u PSŽ-u.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading