NEOČEKIVAN IZBOR Gudelj otkrio gde bi voleo da završi karijeru

14:35 | 01-03-2024

Fudbal 0

Reprezentativac Srbije zna koja bi mu bila poslednja stanica u karijeri.

Gudelj
EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Ne igra trenutno Nemanja Gudelj za Sevilju pošto je povređen. Iskoristile su to holandske kolege da ga pozovu i urade intervju sa njim.

Ono što je svakako bilo najzanimljivije čuti je gde bi reprezentativac Srbije voleo da završi karijeru. Neočekivano, u pitanju je NAC Breda gde je i počeo profesionalno da se bavi fudbalom.

- Razgovarao sa Džonom Karelsom. Doveo me je iz omladinca B u to vreme u rezervni sastav. On je bio prvi trener koji je to video u meni. Tada je Karelse preuzeo tim i sa njim sam se još više razvio i postao predmet pažnje nekoliko klubova. Zaista sam mu zahvalan. Zahvaljujući njegovom poverenju, imao sam priliku da izgradim veliku karijeru i pitao me je da li bi se jednog dana vratio. Mislim da bi bilo lepo završiti u NAC-u. Šlag na torti - rekao je Gudelj za "ELF Voetbal".

Iskusni vezista je ponikao u Bredi, za NAC je odigrao 87 mečeva, nakon čega je redom branio boje za AZ Alkmara, Ajaksa, Tjanđina, Gvangžua, Sportinga i trenutno Sevilje sa kojom ima ugovor do 2026. godine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading