SKANDAL TRESE PSŽ Mbape uradio nešto što NIKO NIJE, ovo je vrhunac NEPOŠTOVANJA (FOTO)

10:11 | 02-03-2024

Fudbal 0

Haos oko razmaženog Francuza se nastavlja.

mbape
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Derbi kola u šampionatu Francuske je bio odigran u Monte Karlu gde je Monako dočekao Pari Sen Žermen. S obzirom na to da je meč završen bez golova, najinteresantnija situacija se dogodila na poluvremenu, dok se nije igralo.

MBAPE STIGAO KOD MAKRONA Poslednja slamka spasa za Parižane je predsednik Francuske lično (FOTO)

Naime, trener "svetaca", Luis Enrike, odlučio je već posle 45 minuta da zameni svog najboljeg igrača, Kilijana Mbapea, što su mnogi protumačili kao kaznu za francusku superzvezdu, pošto je odlučio da napusti prestonicu po završetku sezone.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ovo je bila 100 odsto moja odluka. Pre ili kasnije moraćemo da se naviknemo da igramo bez Mbapea. Ja sam doneo takvu odluku kako bih uradio ono što je najbolje za tim - rekao je Luis Enrike na konferenciji za medije.

I tu nije kraj. Napadač je izazvao pravi skandal pošto se posle izmene nije smestio na klupu za rezervne igrače, već je otišao na tribine i seo pored majke, Fajze Lamari, koja mu je inače i agent. 

Novinare je na konferenciji za medije naravno najviše zanimala ta tema, ali je trener Luis Enrike odlučio da zaustavi lavinu pitanja sledećim rečima:

- Evo, prva tri pitanja, sva o tome. Het-trik. Hoćemo li i četvrto? - posle čega više nije bilo govora o Mbapeu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading