MILOJEVIĆ SVE OTKRIO Da li će Kanga igrati u Nišu i šta je sa Dragovićem?

18:07 | 12-03-2024

Fudbal 0

Trener Crvene zvezde otkrio karte pred gostovanje niškom Radničkom.

fkcz
Fk Crvena Zvezda

Čeka Crvenu zvezdu sutra od 19 časova gostovanje niškom Radničkom, a trener Crvene zvezde Vladan Milojević se otvorio na brojne teme.

Najpre, kakva je situacija sa povredom Aleksandra Dragovića od derbija?

- Prve prognoze su pozitivne. Mislim da neće biti dugačka pauza i očekujem ga brzo na terenu. Naš medicinski tim radi ubrzano na saniranju povrede, a posle toga sledi i reprezentativna pauza. Nedostaje nam i Lučić... Videli ste da smo u poslednjih par utakmica imali teže povrede, što nikako nije dobro.

Razrešio je Milojević još jednu dilemu. Gelor Kanga nije suspendovan i biće u konkurenciji za gostovanje na jugu Srbije.

- Prema zvaničnim podacima FSS-a - Kanga ima tri žuta kartona, tako da će biti u konkurenciji protiv Radničkog.

Nije želeo trener aktuelnog šampiona previše da se osvrće na trenersku situaciju u redovima Radničkog.

- Fokusiran sam samo na Zvezdu i na moju ekipu. Nemamo vremena da pratimo šta se dešava u Radničkom kada je reč o treneru. Osluškujemo, ali usmeren sam na Zvezdu.

Za kraj, Milojević je govorio i o mladim igračima u Zvezdi i šansi koju dobijaju.

- Svakom mladom igraču treba podrška. Svi je imaju od mene, ali biram tim za svaku utakmicu pojedinačno. Na njima je da rade i treniraju, te da budu spremni kako bi izašli na teren i opravdali očekivanja. Imamo mnogo mladih igrača na koje Zvezda računa. Svi vredno rade i čekaju šansu - podvukao je trener crveno-belih.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading