ZANIMLJIVO Tadić otkrio tajnu u vezi sa Đorđem Petrovićem, pa poručio: Top kandidat da brani na Evropskom prvenstvu

12:07 | 17-03-2024

Fudbal 0

Čuvar mreže se ozbiljno nameće.

tadic
AP Photo/Francisco Seco; EPA-EFE/NEIL HALL

Kako se u narodu kaže, dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Posle povrede Roberta Sančeza, Đorđe Petrović je dobio šansu da bude prvi golman Čelsija i prema mišljenju mnogih, iskoristio ju je.

SRBIN SE NIJE LEPO PROVEO U ZAGREBU Dinamo pred četvrtfinalem, Tadić strelac, radovao se i Milenković

Samim tim se nameće pitanje da li bi on mogao da postane prvi golman reprezentacije Srbije, iako je to do sada bio Vanja Milinković-Savić. Na ovu temu je govorio kapiten "orlova", Dušan Tadić:

- Petrović je top kandidat da brani na Evropskom prvenstvu. Nalazi se u najužem izboru. Milinković Savić je odlično branio, ali Srbija ima nekoliko fantastičnih golmana. Tu su i Đorđe Petorvić, Predrag Rajković, Mile Svilar... - objasnio je Tadić za "Saut London pres". 

Zanimljivo je da je Ajaks želeo da dovede Petrovića u vreme dok je Tadić nastupao u tom klubu:

- Odmah sam na treningu video koliko je dobar golman. Takođe sam vrlo brzo ocenio da je odličan momak i veliki profesionalac. Zbog svega navedenog, nisam bio iznenađen kad sam ga video da brani u Čelsiju, jer svojevremeno, dok sam bio u Ajaksu, razmatrao je sportski sektor da ga dovede - rekao je Tadić.

Čak i kada se Robert Sančez vrati, popularni Duća smatra da Petrović neće izgubiti minute:

- Sećam se da su me tada pitali za njega. Bio je na listi svih najboljih evropskih klubova i nije slučajnost što je sada broj jedan u Čelsiju. Verujem da i nakon Sančezovog povratka može da zadrži svoje mesto, jer kad golmani lepo iskoriste šansu, ne daju je nikom - zaključio je Tadić. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading