DETONACIJA U NOVOM SADU Tadić na pragu Vojvodine? Oglasio se predsednik "stare dame"

16:34 | 27-03-2024

Fudbal 0

Ovo bi bilo senzacionalno.

dusan tadic
Marko Metlaš/Alo!

Verovatno najveća "bomba" u poslednje vreme kada je srpski fudbal u pitanju bi bila povratak Dušana Tadića u Vojvodinu. Nedavno se pojavila informacija da bi transfer kapitena "orlova" mogao da bude realizovan, a mnogi nisu verovali da je tako nešto moguće. 

SADA I ZVANIČNO Milan Mandarić pojačao upravu novosadske Vojvodine

Ipak, kako kaže predsednik Novosađana, Dragoljub Zbiljić, očekuje se da naredni prelazni rok u redovima "stare dame" bude buran: 

- Očekujem jako ofanzivan prelazni rok i da dovedemo pojačanja iz 'liga petice'. Posle Milana Mandarića, sledeći cilj nam je da dovedemo Dušana Tadića i u pregovore krećemo koliko danas. Ovom prilikom želim da mu uputim javni poziv da nam se pridruži. On je momak koji treba da nosi kapitensku traku i da bude Miloš Šestić ove generacije. Oko njega se može napraviti baza za velike stvari. Dušane, čekamo te u klubu - rekao je prvi čovek Vojvodine.

zbiljic FK Vojvodina
 

Odmah je nastavio:

- Velika želja vojvodinaša je bila da Dragoljub Zbiljić dođe u klub, zatim da Milan Mandarić dođe u klub, a sad je na redu Dušan Tadić, koji je moja ogromna želja. Time bismo bili pokriveni na svim poljima. Organizaciono jako dobro stojimo, infrastruktura je na vrhunskom nivou i fali nam jedno ime kao što je Dušan Tadić da nas povede ka velikim rezultatima - poručio je Dragoljub Zbiljić.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading