"Organski je nisam podnosio, NAJODVRATNIJA U ISTORIJI MUZIKE" Legendarni fudbaler otkrio zbog koje pesme je ludeo

10:09 | 29-03-2024

Fudbal 0

Neočekivano.

Predrag Mijatović
Alo! Vladimir Marković

Bivši jugoslovenski fudbaler, rođen u Crnoj Gori, Predrag Mijatović, nedavno je privukao pažnju svojim pojavljivanjem na meču Srbije u Moskvi, ali se narednih dana moglo raspravljati i o njegovom televizijskom gostovanju tokom kojeg je otvoreno pričao o životu i karijeri. Mijatović, nekadašnji fudbaler Partizana, Reala Madrida i još nekoliko klubova, opustio se tokom intervjua, pa je čak podelio svoje mišljenje o tome koja je najodvratnija pesma snimljena u istoriji muzike!

U vreme kada je bio popularan, Mijatović je nastupao za Real Madrid, a stil igre koji je tada bio prepoznatljiv u Španiji nije baš odgovarao njegovom ukusu. Koreografija je postala svetski poznata, svi su znali kako se izvodi, ali je baš to "dovodilo do ludila" Mijatovića.

"Kada je izašla ona pesma, ako se sećate 'Makarena', pitaš se šta li znači makarena, jao... Koliko god da je bila popularna, koliko god da igraju svi, organski je ne podnosim. Najodvratnija pesma u istoriji muzike."

NASTAVLJA SE SUPERLIGA Zvezda u Ivanjici, Lalatović stiže u Humsku

 

 

Dodatno, situaciju je otežalo to što je Real Madrid doveo pevače nakon što je Mijatović postigao jedan od najbitnijih golova u svojoj karijeri - pobedonosni gol u finalu Lige šampiona.

"Osvajamo finale Lige šampiona posle 32 godine, Real Madrid postaje prvak Evrope. Ko će da bude gost na Bernabeu, na slavlju tom, čitavom tom ludilu koje se organizuje, ona dvojica je**te što pevaju"

Podsetimo, Mijatović je počeo seniorsku karijeru u dresu Budućnosti iz Podgorice, potom je igrao za Partizan, a u inostranstvu je nastupao za Valensiju, Real Madrid, Fiorentinu i Levante. Najveći uspeh u njegovoj karijeri bilo je osvajanje Lige šampiona sa madridskim timom, a gol koji je postigao u finalu protiv Juventusa bio je ključan.

Za reprezentaciju Jugoslavije, Mijatović je odigrao 73 utakmice i postigao 27 golova, a bio je deo tima na Svetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine, kao i na Evropskom prvenstvu u Holandiji i Belgiji dve godine kasnije. Od tada do danas, naša nacionalna ekipa nije uspela da se plasira na dva velika takmičenja, ali će se to promeniti nastupom na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj tokom leta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading