MILOJEVIĆ HVALIO KOLEGU Ovako je trener Zvezde najavio duel sa Železničarom

18:30 | 13-04-2024

Fudbal 0

Trener crveno-belih najavio poslednji duel ligaškog dela sezone u domaćem šampionatu.

vladan
Marko Metlaš/Alo!

Sutra se spušta zavesa. Na programu je poslednje kolo ligaškog dela Superlige Srbije pre podele na plej-of i plej-aut. Šampion Crvena zvezda će odmeriti snage sa Železničarom iz Pančeva.

Najavio je trener aktuelnog šampiona Srbije da njegovu ekipu očekuje teška utakmica.

- Očekuje nas teška utakmica, kao i sve prethodne u prolećnom delu prvenstva. Promenom trenera Železničar je zaigrao u drugom sistemu, gospodin Dobrašinović je to već dobro pokazao dok je bio trener Novog Pazara. Odličan je taktičar, sigurno da nam neće biti lako - rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević uoči utakmice protiv Železničara.

Iskusni trener je svestan da je igra narednog protivnika dosta promenjena u odnosu na prethodni period i to zahvaljujući treneru Dobrašinoviću.

- Mislim da je filozofija Dobrašinovića jasna, sve njegove ekipe vole da igraju fudbal, imaju tačan plan i strategiju za svaku utakmicu. Ne znam šta je pripremio za sutrašnji duel, ali je sigurno da je prikazao trenerske kvalitete u prethodnom periodu - istakao je Milojević za klupski sajt.

Istakao je Milojević da u pripremi utakmice ne gleda na kojoj poziciji na tabeli je naredni protivnik.

- Svejedno je da li se ekipa bori za prvu poziciju, izlazak u Evropu ili opstanak u ligi, sigurno nas očekuje teška utakmica. Pripremili smo se na najbolji mogući način - poručio je Milojević.

Zvezda sutra dočekuje Pančevce od 17 sati u 30. kolu Superlige.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading