DERBI, AL' NAJVEĆI Barsa gostuje Realu i uz pomoć vrele Kolumbijke spremila zamku: Bodljikavo srce!

06:30 | 21-04-2024

Fudbal 0

Ekipa odlazećeg trenera Ćavija mora da pobedi, ili bar da ne izgubi, inače ode kruna Madriđanima

Karol G
EPA/ALLISON DINNER

 

Poveliki je broj derbija, gradskih ili nacionalnih, nekoliko ih nosi nadimak klasiko, ali je samo jedan na svetu najveći - španski. Za mnoge najznačajnija klupska utakmica, naravno posle finala Lige šampiona.

Feran Tores i Vinisijus EPA/Quique Garcia
 

Večeras na „Santjago Bernabeuu“, najvećem evropskom stadionu u klupskom fudbalu dok se rivalski „Nou Kamp“ renovira, igra se 257. El klasiko u svim takmičenjima (104-100). Ili 188. u La Ligi, gde Real takođe ima primat u pobedama (78-74).

Detalj s meča Real - Barselona EPA/STR
 

Pored tradicije, mada ona zna često da ulije lažnu nadu favoritu na papiru, na strani Madriđana je i forma, pa otud i veća vera kladionica u njihov trijumf - 1,95, naspram čak 4,10 na dvojku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

 

Hoće li Levandovski, Rafinja i društvo možda zaplašiti Real time što će na dresovima nositi bodljikavo srce, zaštitni znak Karol G, hajde da vidimo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAROL G (@karolg)

 

Zanimljivo, kolumbijska pop zvezda pravog imena Karolina Hiraldo Navaro biće na madridskom stadionu zaista i na leto - glasom i stasom, jasno i lepotom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAROL G (@karolg)

 

Održaće, naime, koncerte četiri dana zaredom (20-24. jun) koji će, pretpostavlja se, privući više od 200.000 obožavatelja njene muzike.

Karlo Ančeloti i Ćavi Ernandez EPA/Alejandro Garcia
 

Tim starog vuka Karla Ančelotija izlazi na svoju travu osokoljen izbacivanjem aktuelnog evropskog prvaka Sitija, koga su, gle, svi odreda promovisali u polufinalistu LŠ pre revanša u Mančesteru. Ali, videsmo kako to izgleda kad Italijan postavi taktiku...

 

 

Endrikov ljubavni ugovor

Buduća Realova zvezda Endrik - stiže na leto - Palmeiras dobio 37 miliona evra, još 23 će kroz bonuse - otkrio je da ima „ljubavni“ ugovor s izabranicom srca Gabrijelom Mirandom. Mlađani fudbaler i četiri godine starija brazilska manekenka su se, kako on kaže, obavezali da će jednom drugom svakodnevno govoriti: Volim te! Takođe, psovke i svađe, pogotovo u javnosti, nisu dozvoljene, u suprotnom slede kazne...

S druge strane, ekipa odlazećeg trenera Ćavija stiže u najomraženiju arenu očajna posle eliminacije od PSŽ, a dodatno opterećena značajem ovog derbija - ukoliko izgube, Katalonci komotno mogu da predaju krunu „kralju“. U tom slučaju zaostajaće 11 bodova šest kola pre kraja...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading