KRENULA BITKA SA VREMENOM Rastu šanse da Gudelj ipak zaigra u Nemačkoj

22:00 | 29-04-2024

Fudbal 0

Utisci doktora Ilije Rosića koji je posetio našeg fudbalera u Sevilji.

Gudelj
EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Kao grom iz vedra neba je došla povreda Nemanje Gudelja. Možda i u najgori čas. Iako se mislilo da nema vremena da se oporavi do Evropskog prvenstva u Nemačkoj, šanse ipak postoje. I to prilične.

Prošla je dobro operacija iskusnog veziste u Sevilji. Meniskus je sređen i sada sledi period oporavka. Krenula je bitka sa vremenom da se Nemanja stavi na raspolaganje selektoru Draganu Stojkoviću za EP.

- Selektor Dragan Stojković sa svojim saradnicima čini sve kako bi “orlovi” dočekali spremno dan kada će početi pripreme za odlazak na Evropsko prvenstvo. Nije tajna, mnogo puta je prvi čovek nacionalnog tima isticao da je najvažnije da svi kandidati za konačan spisak budu zdravi, a tim povodom i vizita doktora Ilije Rosića, koji je na licu mesta želeo da se uveri kako teče oporavak Nemanje Gudelja. Želja svih je da as Sevilje dobije bitku sa vremenom i bude jedan od aduta na spisku selektora Dragana Stojkovića. Vesti su ohrabrujuće, osmesi sve govore, vera i nada u dobar oporavak i povratak na teren je zajednička - stoji u saopštenju Fudbalskog saveza Srbije.

Kako su pripreme reprezentacije zakazane za mesec dana, ako sve bude bilo kako treba, možda Gudelja i vidimo u Staroj Pazovi krajem maja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading