PARTIZAN MENJA IME? Ostoja Mijailović razjasnio situaciju - ova vest je šokirala celu Srbiju

17:53 | 17-05-2024

Fudbal 0

Mnogi su se pobunili.

alo
Marko Metlaš/Alo!

Kao grom iz vedra neba nas je zatekla vest da bi Sportsko društvo Partizan moglo iz imena da izbaci prefiks "jugoslovensko", što je na društvenim mrežama izazvalo pravu pometnju.

"ZNAMO ŠTA JE CILJ" Stigao hitan odgovor Zvezde na saopštenje Partizana: Naručena ekspertiza, znali smo šta sledi

Predsednik JSD Partizan, Ostoja Mijailović, razjasnio je situaciju:

- Niko nije rekao da će se menjati naziv Partizana, već da želimo otvaranje diskusije na tu temu. Poslednjih godina na našu adresu stiglo je mnogo zahteva za izbacivanje prefiksa "jugoslovensko" iz imena kluba - naveo je Ostoja i dodao:

- Vlasnici članskih karata bi trebalo uvek da glasaju o najvažnijim strateškim stvarima u vezi sa klubom. Ja ću uvek slušati volju većine naših navijača, oni su suština postojanja velikog brenda kao što je Partizan. Ne zaboravite da je JSD Partizan jedno od najtrofejnijih sportskih društava u Evropi - poručio je Mijailović.

Evo šta je rekao generalni sekretar, Željko Tanasković:

- Ideja je da se najpre pokrene diskusija između pravih i iskrenih partizanovaca. Razmotriće se sve opcije i želimo da se u raspravu uključe članovi svih klubova naše crno-bele porodice, kao i bivši i sadašnji sportisti Partizana. Nismo razmatrali opciju promene grba ukoliko dođe do promene zvaničnog naziva Sportskog društva, ali i o toj opciji će se diskutovati kada za to dođe vreme - zaključio je Željko Tanasković.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading