VOLIMO KOLUMBIJU Rodrigeza i ekipu bodre zbog zemljakinje: Poglavica Vendi - bomba koja šeta!

07:00 | 09-07-2024

Fudbal 0

Lepotica iz Bukaramange raspametila fanove širom sveta, koji jedva čekaju polufinale Kopa Amerike

Vendi Sančez

Narode, nema spavanja! U četvrtak rano ujutro gleda se Kolumbija (po našem vremenu od 2.00) s nadom da će se na tribinama „Metlajfa“ u Njujorku videti - poglavica.

Navijačica Kolumbije EPA/Leslie Plaza Johnson
 

Otkako je, naime, snimak posle pobede „kafeterosa“ nad Panamom (5:0) za plasman u polufinale postao viralan, na kojem trese bujnim grudima prekrivenim samo trakama u nacionalnim bojama, Vendi Sančez je postala zvezda Kopa Amerike.

Otud i poziv navijača - na šampionatu u SAD ima ih u ludim kostimima - jedni drugima da obavezno gledaju sledeći meč Džejmsa Rodrigeza i društva protiv Kanade u noći između srede i četvrtka.

Fudbaleri Kolumbije EPA/John G Mabanglo
 

Kopa Amerika 2024. - polufinale

SREDA
Argentina - Kanada   2.00
ČETVRTAK
Urugvaj - Kolumbija   2.00

Kolumbijci su u grupi, podsećanja radi, sprečili velikog favorita da osvoji prvo mesto, pa su „karioke“ otišle na Urugvaj i ispale, što je izazvalo tragediju u Brazilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wen sanchez (@wensanchez.27)

„Izgleda da ću prestati da spavam samo da bih gledao Kopa Ameriku“, poručio je jedan od fanova u komentaru na snimak s ulica Glendejla, gde su Kolumbijci pregazili Panamu i najavili pohod na titulu, drugu u istoriji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wen sanchez (@wensanchez.27)

„Spavamo u osam ujutro, brate“, „Svi smo Kolumbijci“, „Volimo Kolumbiju“, glasili su ostali komentari, a sve zbog 24-godišnje studentkinje koja je raspametila muške navijače širom sveta, pričajući u kameru oskudno obučena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wen sanchez (@wensanchez.27)

Sančezova je i ranije ovako bodrila zemljake, što je objavila na Instagramu, gde ima 260.000 pratilaca, ali je pomenuti snimak od „indijanske poglavice“ iz Bukaramange napravio možda i novu Larisu Rikelme. Sećamo se Paragvajke s Mundijala 2010. Ah, ta južnoamerička lepota... Kao i ona Brazilka koja je gola šetala ulicama Londona, najavljujući bodrenje zemljaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wen sanchez (@wensanchez.27)

- Nisam mislila da ću privući toliku pažnju - rekla je bombastična Vendi.

Narode, Kolumbija igra u četvrtak u dva iza ponoći...

Tagovi:

Komentari(0)

Loading