BRUTALAN ODGOVOR PARTIZANA UKRAJINCIMA Gde ste bili kada je NATO bombardovao Srbiju?

21:26 | 23-07-2024

Fudbal 0

Zakuvalo se u duelu srpskog i ukrajinskog kluba.

Miloš Vazura

Trener Dinamo Kijeva je šokirao javnost pred utakmicu sa Partizanom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona tako što je kritikovao srpski klub zbog puta u Moskvu na meč sa CSKA.

U međuvremenu, stigao je odgovor iz redova crno-belih, a oglasio se generalni direktor, Miloš Vazura:

U SUBOTU JE ISTORIJSKI DAN ZA UB Jedinstvo će dočekati Partizan na svom stadionu

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Pitamo se samo šta smo mi to uradili Ukrajincima?! Čemu možemo da zahvalimo na ovako nesportskom odnosu. Naša drzava nije odustala od priznanja teritorijalne celovitosti pomenute zemlje, pa nam ovakav odnos nije najjasniji. Moramo i možemo takođe uzvratiti pitanjem šta je to Ukrajina učinila povodom NATO agresije na našu zemlju i šta bismo mi trebali da uradimo i kako da im uzvratimo. Zašto se uopšte neko stavlja na pijedestal moralnog sudije i sa njega sudi o srpskim poslovima i ponašanju i drži nam lekcije bez ikakvih argumenata - kaže Miloš Vazura i nastavlja u istom tonu razočaran što su Partizanovo gostovanje i fudbalski meč zloupotrebljeni u političke svrhe:

- Da li su tu agresiju ikada osudili ili se distancirali od zločina počinjenih nad našim narodom?! Zašto se takvo prosuđivanje i presuđivanje širi na sportske terene?! Tome nema mesta u sportskim takmičenjima i ne govorim samo o fudbalu, nego generalno. Srbija se dosledno drži izvan svih ratnih sukoba i uporno propoveda mir, a domaćinu današnjeg meča ovakve stvari ne idu na čast.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading